Hvis du cykler meget, så bør du også investere i nogle fede gadgets, der kan gøre din tur sjovere og muligvis også lidt nemmere. I dag har vi samlet 3 cykelgadgets, der med sikkerhed vil give dig endnu mere lyst til at hoppe ud på sadlen – selv i det kommende kolde efterårsvejr.

Hvis du har brug for at låne penge til at få råd til dette udstyr, så klik her.

Pulsur

Den første gadget på listen her er naturligvis et pulsur. Med dette kan du tracke din aktivitet, og du kan samtidig sætte mål for dig selv.

Det er en smart måde at motivere sig selv til at yde mere og konkurrere mod dine egne forrige præstationer. Det kan i hvert fald bidrage til, at du yder mere næste gang, du er ude på ruten.

Pro cykelkcomputer

Den næste gadget på vores liste er en gammel kending – men den vi anbefaler her, er ikke en af dem, som de fleste lige går ud og investerer i.

Hvis du virkelig vil tage din cykling alvorligt, så anbefaler vi Mio Cyclo 505 West Europe. Denne cykelcomputer får de fleste andre modeller til at ligne oldtidsfund.

Her er nemlig indbygget et navigationssystem, hvor forskellige cykelruter og kort allerede er installeret på forhånd. Nu kan du bare drøne derudaf uden at tænke på, om du kan finde vej hjem igen.

Dette vil formentlig også betyde, at du kan presse dig selv endnu mere, i stedet for bare at vende om, når du er nået til et ukendt stykke.

Lys op som et juletræ

Den tredje gadget på vores liste er en, der kan være med til at redde liv. Især fordi vi går imod mørkere tider, hvor det bliver sværere at se os glade cyklister i vejkanten.

Derfor bør vi minde os selv om at huske lys, så ingen overser os. Se lige denne fede opfindelse:

Kilde: GadgetFlow

Så er det i hvert fald slut med at blive overset i fremtiden.


Warning: A non-numeric value encountered in /var/www/hjemmelavet-sushi.dk/gadgetdanmark.dk/wp-content/themes/Newspaper/includes/wp_booster/td_block.php on line 1009

SVAR PÅ DETTE

Skriv kommentar her..
Indtast dit navn her