Her forleden havde vi en diskussion på redaktionen om julen og gaver, hvor det hurtigt blev tydeligt, at vi mænd ofte er ret dårlige til at finde på gode julegaveønsker, som vi kan fortælle til familie eller vores partner.

Det har vi besluttet os for at gøre noget ved i dette indlæg, hvor vi vil komme med tre gode idéer til ting, som du kan ønske dig denne jul.

ANNONCE

Et nyt lækkert ur

Den første idé til din ønskeliste er en klassiker, men ikke desto mindre en nødvendighed for mange – især hvis du har en stresset hverdag.

Uanset hvilken prisramme du kan ønske dig indenfor, så er det altid muligt at finde et fedt ur, som du kan sætte på din ønskeseddel.

Tjek for eksempel Herbutikkens ure her, hvor du let kan sortere og udvælge præcis hvilken, du ønsker dig. Nemt og ikke mindst en super lækker gave!

Pas på pungen

Nummer 2 på listen her er uden tvivl én af dem, der er relevant for mange. For de fleste har det med at beholde deres pung i årevis.

Udnyt denne højtid til at få den gamle udskiftet med en ny og smartere model, der ikke er helt rynket og beskidt.

Se for eksempel hvad Herrebutikken har at byde på inden for denne kategori, hvor du kan finde punge, der vil klæde enhver gentleman!

Ingen nips, men gerne slips

Vores tredje og sidste idé til din ønskeliste er et flot slips.

Det kan godt være, at du ikke til dagligt går med slips – men det er slet ikke nogen grund til IKKE at ønske sig det.

For hvis du er sjælden bruger, så har du sikkert kun et, og det er nok sjældent noget du selv vil købe – og det er altså ikke helt optimalt.

Derfor kan du lige så godt udnytte julegaverne til at anskaffe dig et nyt, så du kan ligne en million ved det næste bryllup eller konfirmation.


 

Find alle de ovenstående produkter lige her på Herrebutikken.com, der er Danmarks nye online webshop for den stilede mand. Uden tvivl et besøg værd!

 


 


Warning: A non-numeric value encountered in /var/www/hjemmelavet-sushi.dk/gadgetdanmark.dk/wp-content/themes/Newspaper/includes/wp_booster/td_block.php on line 1009

SVAR PÅ DETTE

Skriv kommentar her..
Indtast dit navn her