Det kan være en udfordring at komme igennem en hel dag med strøm, når man ejer en Android-telefon, men med tre simple tips, kan du få bedre batteritid på Android.

I takt med at man installere nye applikationer på sin telefon og udviklingen på de seneste Android telefoner, resulterer i højere skærmopløsning, kan det hurtigt blive en stor udfordring at komme igennem en hel dag med strøm på sin Android-telefon. Derfor har vi forsøgt at samle tre tips til, hvordan du selv kan sørge for at optimere forudsætningerne, for bedre batteritid på Android telefonen.

1. Deaktiver GPS

Det første tip, er at deaktivere GPS funktionen på din telefon. Dette gør du, ved at gå ind i telefonens indstillinger, vælge “Placering” og tryk på punktet “Tilstand”, her skal du vælge “Strømbesparelse”. Nu er GPS slået fra på din telefon, dog vil telefonen stadig være i stand til at fastslå din placering, dette vil foregå via telefonens netværk.

LÆS OGSÅ: Powerbank test

2. Skru ned for lyset

Det andet råd, vi har til dig, i jagten på bedre batteritid, er at skrue ned for skærmlyset. Dette gøres, ved at gå ind i telefonens indstillinger, vælge “Skærm” og tryk på punktet “Lysstyrke”. Under “Lysstyrke”, skal du slå “Automatisk lysstyrke” fra, herefter kan du skrue helt ned for lyset, eller blot til et niveau der er acceptabelt for dig.

3. Sluk for Google Nu

En tredje mulighed, for at få bedre batteritid på Android, er at slå Googles personlige assistent, Google Nu, fra. Google Nu, er Googles pendant til Apple’s Siri og leverer blandt andet navigationsanbefalinger, nyheder og vejr, men funktionen er endnu ikke fuldt kompatibelt i Danmark, derfor kan man godt slå funktionen fra, uden at gå glip af særligt meget. For at slukke for Google Nu, skal du gå til applikationen “Google Indstillinger”, vælge “Søgning og Nu” og derefter “Nu-kort”. Når du er i indstillingsmenuen “Nu-kort”, skal du slå “Vis kort” fra.

Vi kan ikke garantere at de tre ovenstående tips, vil sikre dig bedre batteritid på Android, da der kan være andre faktorer, som eksempelvis et defekt batteri, der spiller ind, men forhåbentligt kan det gøre en forskel for mange.


Warning: A non-numeric value encountered in /var/www/hjemmelavet-sushi.dk/gadgetdanmark.dk/wp-content/themes/Newspaper/includes/wp_booster/td_block.php on line 1009

SVAR PÅ DETTE

Skriv kommentar her..
Indtast dit navn her