Vi har den seneste tid skrevet en del om den kommende iPhone, men er denne smartphone overhovedet sine penge værd? Der er i hvert fald en del debat om dette online, og i dag har vi sat os for at liste 5 grunde til, hvorfor den gode gamle Nokia 3310 er bedre end den kommende iPhone Edition.

Se en farttest her:

1. Stærkere skærm

En af de mest fustrerende ting ved de moderne smartphones med deres store skærme er, at de har 1000 gange lettere ved at gå i stykker end den klassiske 3310s skærm.

Ja, man kan vælge at pakke sin iPhone ind i cover og panserglas, men hvad med alle os som godt kan lide selve designet på mobilen, og som ikke har lyst til at pakke den helt ind? Her er der altså bare fordele ved den gode gamle model.

2. Billigere

Hvis du tror på rygterne vedrørende den kommende iPhone 8, så kan vi alle forvente prisstigninger. Dette prisleje vil ligge en hel del fra rebooten af 3310. Denne vil derimod blot koste et par hundrede kroner. Er du overbevist endnu? Ellers vil det næste punkt hjælpe…

3. Snake

Kan du huske snake? Selvfølgelig kan du det. Verdens bedste mobilspil (for mange år siden dog). Ej, det var da et mega sjovt spil, som siden da er blevet opdateret i moderne versioner, men INTET slår altså de gamle version – mener vi.

iphone plus for stor

4. Længere batterilevetid

Det er en evig kamp mod uret for mange smartphone-ejere, der har en iPhone, som løber tør, inden de nærmest er kommet på arbejde. Her skal man ud og investere i en god powerbank, ELLER man kan simpelthen bare anskaffe sig 3310.

Med denne behøver du ikke længere bekymre dig hvert øjeblik, om den snart løber ud. Den holder dagevis uden at gå tør. Dette virker som den perfekte modreaktion på smartphones, der netop har svært ved dette.

5. Seperate knapper

Har du nogensinde problemer med at ramme knapperne og skrive lige så hurtigt, som du gjorde, da du var teenager? Så er Nokia 3310 igen den perfekte løsning. Her får du den gode gamle ordbog og lynhurtige knapper, der kan optimere din SMS-game allerede i dag. Er det ikke bare fedt?

Det var vores liste! Er du enig i fordele og er der noget, som vi har glemt? Hvilken mobil er din favorit? Du kan enten kommentere her eller inde på vores Facebook.

Personligt glæder vi os her på redaktionen til at prøve den gode gamle mobil igen og mærke nostalgien. Det bliver samtidig sjovt at opleve, præcis hvor mange minutter der går, inden vi begynder at savne den store skærm og de mange apps.


Warning: A non-numeric value encountered in /var/www/hjemmelavet-sushi.dk/gadgetdanmark.dk/wp-content/themes/Newspaper/includes/wp_booster/td_block.php on line 1009

SVAR PÅ DETTE

Skriv kommentar her..
Indtast dit navn her