3d printer test

Er du på udkig efter en 3D printer? Jamen i så fald er du langt fra alene. 3D printing bliver mere og mere populært i Danmark – og det er der en grund til.

Ikke alene er det smart – det er også kun himlen, der sætter grænserne for, hvad du kan printe. Så hvis der er noget, som du ønsker dig, så er det bare at komme i gang med at printe det.

3D printer test

En 3D-printer kan printe alt fra køkkenudstyr og vaser til flyreservedele og menneskeproteser. Virksomheder har altså i høj grad glæde af dem, men de kan også være brugbare for privatpersoner.

I løbet af de seneste år er det via en ny teknologi kaldet FDM lykkedes at udvikle langt billigere printere og derved give almindelige mennesker mulighed for at købe en. Er du som privatperson på udkig efter en 3D-printer, bør du altså være opmærksom på, om den benytter FDM-teknologien.

En 3D-printer kan printe i forskellige materialer såsom plastik, gummi, gips, cement samt metal. Det giver dig endnu bedre mulighed for at skabe netop det produkt, dine digitale skitser illustrerer.

Når din printer er forbundet med den enhed, hvorpå du har skitsen, tilføjer den lag for lag materialet. Med en 3D-printer kan du altså hurtigt og nemt gøre dine ideer til virkelighed.

LÆS OGSÅ Pladespiller test: Her er den rette pladespilller for dig

3D printer pris

Nu tænker du nok: Hvad koster en 3d printer, hvis jeg bare vil have en billig? For det er nemlig også muligt at få en printer, der ikke koster en bondegård – selv om pris og kvalitet ofte går hånd i hånd.

Men hvis du bare gerne vil anskaffe dig en 3D printer, så kan du faktisk få en til bare et par hundrede. Se selv herunder:

Er det muligt at få en billig 3D printer?

Som nævnt herover ER det muligt. Men du skal gøre op med dig selv, HVAD du vil printe. For de helt billige kan altså ikke det samme, som dem der koster lidt mere – det siger sig selv.

Så undgå at købe en for billig 3D printer, hvis du bare ender med at blive skuffet. En god idé er altså at sætte dine forventninger på forhånd, så du ikke skuffer dig selv.

Nogle gange er det bare en god idé at investere lidt mere og få et produkt, som man i sandhed bliver glad for – i stedet for at spare lidt og ende med at smide produktet ud, fordi det ikke lever op til ens forventninger.


Warning: A non-numeric value encountered in /var/www/hjemmelavet-sushi.dk/gadgetdanmark.dk/wp-content/themes/Newspaper/includes/wp_booster/td_block.php on line 1009

SVAR PÅ DETTE

Skriv kommentar her..
Indtast dit navn her