powerbank

I dag skal vi tale lidt om powerbanks. Her får du nemlig fire gode tips og råd, som du vil få gavn af både før og efter dit powerbank køb.

1. Hvordan skal man forstå og aflæse en powerbanks kapacitet?

Når du skal købe en powerbank, så skal du være opmærksom på, hvor stor dens kapacitet er. Her skal du kigge på dens mAh, hvilket på engelsk betyder: ”Millampre hour”. Når du kender powerbankens mAh, så kan du også finde ud af, om powerbanken passer til dit behov.

Lad os antage at din mobil har et 2000 mah batteri, så skal du have fat i en powerbank, som har over 2000 mAh, hvis du ønsker mobilen fuld opladet.

SE OGSÅ: 3D printer test – Her er den bedste 3D printer

2. Du skal aldrig stole 100% på powerbankens oplyste kapacitet

Uanset om det er en dyr eller billig powerbank du køber, så vil den oplyste mAh aldrig være 100 % korrekt. Det betyder dog ikke, at producenterne prøver at snyde dig.

Når du anvender en powerbank, vil der altid være en lille smule af strømkapaciteten som går tabt, her snakker vi ofte mellem 5-10% af den oplyste mAh.

Så hvis du køber en powerbank, hvorpå der står, at den har 1000 mAh, så vil den i princippet have cirka 900-950 mAh. Dette er vigtigt at have med i overvejelserne, når du skal købe en powerbank.

LÆS OGSÅ: Powerbank test

3. Undgå at oplade til 100 % via din powerbank

Om du anvender en mobil eller tablet er sådan set lige meget – alle elektroniske enheder bruger strøm hele tiden.

Det betyder, at når din mobil er ved at blive fuld opladt cirka omkring de 80% – 90%, så vil telefonbatteriet begynde at reducere dens strømniveau, inden den når at være 100% opladt.

Så en god idé er at stoppe med at oplade ens mobil, når den når omkring de 80-90%, på den måde vil du spare endnu mere strøm på din powerbank.

4. Oplad din powerbank med en stærkere USB adapter og opnå en hurtigere opladning

Det kan tage mange timer at oplade en powerbank fuld, når den har en høj strømkapacitet. Derfor skal du tænke smart, når du oplader.

Du skal undgå at oplade powerbanken med en almindelig 5V input oplader. Brug i stedet en mere strømstærk oplader, der kan levere mere strøm. Det kunne f.eks. være en almindelig iPad oplader.

Hvis du mangler den perfekte powerbank, så kan du altid finde et stort udvalg af gode powerbanks hos Bomo.dk.


Warning: A non-numeric value encountered in /var/www/hjemmelavet-sushi.dk/gadgetdanmark.dk/wp-content/themes/Newspaper/includes/wp_booster/td_block.php on line 1009

SVAR PÅ DETTE

Skriv kommentar her..
Indtast dit navn her