ligegyldige gadgets

Ind i mellem kommer der en gadget, som bare er uundværlig for ens hverdag. I dag skal vi se på præcis de modsatte typer af gadgets. Nemlig gadgets som de fleste af os uden problemer kunne overleve foruden.

1. Licki Kattebørste

Den første gadget på vores liste er kattebørsten, som du skal have i munden for at kunne benytte. Med denne “Licki” kan du vise din kat, hvor meget den betyder for dig.

Det er et sødt og sjovt redskab, men lad os være ærlige – totalt unødvendigt for de fleste katteejere.

Hvis du er katteejer, kan du se den nærmere her.

 

2. UV-ler

Vores næste bud på listen har også fortjent sin plads. Denne sjove gadget kan nemlig huske dit mønster eller tekst og lyser op, når du anvender UV-lys.

Sjovt ja, men også lidt ubrugeligt – synes du ikke?

Du kan se mere om leret her.

 

3. Star Wars bagrudevisker

Den tredje gadget henvender sig til alle fanboys og girls derude. Her kan du nemlig opgradere dine viskere til at være mere flashy og seje.

Det kan være en god gaveidé, hvis man kender en stor fan af Star Wars, men det er samtidig lidt en ligegyldig ting til hverdagen.

Se mere om produktet her.

 

4. Useless Box

Den formålsløse kasse var simpelthen et must på vores liste over ligegyldige gadgets.

Dette legetøjs eneste funktion er, at en lille finger kommer frem og trykker på knappen, når du klikker på den.

Så hver gang du slukker, så dukker fingeren op og tænder den igen. Så kan du slukke den og sådan fortsætter det ellers bare, indtil du ikke gider mere. Definitionen af ligegyldighed.

Find den her.

 

5. Mystic 8ball

Den sidste gadget på listen er en mystic 8ball. Denne kan besvare dine store spørgsmål i livet.

Alt du skal gøre er at stille den et spørgsmål og herefter ryste den. Så får du et svar serveret, som du kan følge eller ej.

Den vil dog ikke rigtig kunne give dig svar på de ting, som du i sandhed gerne vil vide, så hvorfor overhovedet købe den? Ikke desto mindre er den da sjov.

Du kan læse mere om den her.

 


Warning: A non-numeric value encountered in /var/www/hjemmelavet-sushi.dk/gadgetdanmark.dk/wp-content/themes/Newspaper/includes/wp_booster/td_block.php on line 1009

SVAR PÅ DETTE

Skriv kommentar her..
Indtast dit navn her