Hvis dit batteri aflader hurtigt, så bør du læse med her, hvor vi giver 5 tips til at få din smartphone til at holde længere.

Skal du have den nye version af den gode gamle Nokia 3310? Jamen så får du nok ikke behov for disse tips, men for os andre kan det være en god hjælp til at få mobilen til at holde lidt længere.

1. Skru ned for lyset på din skærm

Et hurtigt råd er at spare lidt på den strøm, som du allerede har på din enhed. Dette gør du hurtigt og effektivt ved at skrue ned for lyset samt lukke apps og slå WIFI, bluetooth osv. fra, hvis du alligevel ikke benytter det.

2. Oplad korrekt

Det er faktisk blevet bevist, at den mest optimale måde at oplade din enhed – IKKE er ved at oplade fra 0 til 100%. I stedet bør du oplade, når din mobil når ca. 20% og til omkring 90%. På denne måde sikrer du dig, at batteriet får den ultimative levetid.

få mere plads på iphone

3. Slå lokalitetstjenester fra

Når din mobil konstant skal holde øje med din lokalitet, koster det en hel del energi. Derfor kan det være en god ide at slå dette fra.

LÆS OGSÅ: Få mere plads på iPhone

4. Slå flytilstand til

Hvis det virkelig spidser til, så er et godt råd simpelthen at slå flytilstand til. Med denne funktion tændt er din mobil så godt som ubruglig som ringe-enhed, men du vil dog stadig kunne høre musik på den.

Din mobil bruger meget energi på at holde sig connected, så ved at slå flytilstand til sparer du den for en masse anstrengelser, der koster kræfter.

5. Slå notifikationer fra

Dette vil give din mobil mindre at tænke over, og give battieriet længere levetid.

Du kan også købe dig en god og smart powerbank, som du kan have med dig på farten, hvis du ofte oplever problemer med din smartphone.


Warning: A non-numeric value encountered in /var/www/hjemmelavet-sushi.dk/gadgetdanmark.dk/wp-content/themes/Newspaper/includes/wp_booster/td_block.php on line 1009

SVAR PÅ DETTE

Skriv kommentar her..
Indtast dit navn her