Medmindre du bor i en jordhule eller er Robinson Crusoe fanget alene på en øde ø, så er det svært at gå uden for en dør på daglig basis uden at iklæde sig et par bukser, en skjorte og et par sko. Accessories på den anden side er genstande, som du bærer af én af to grunde.

Enten udfylder accessoriet en praktisk funktion, som eks. et bælte, der holder dine bukser oppe. Eller også bærer du accessoriet, fordi det fremhæver dit fremtoning stilmæssigt, som eks. et killer læder armbånd eller et cool armbåndsur.

LÆS OGSÅ: 3 typer barberingsgrej – Hvad giver den bedste barbering?

Når det drejer sig om at stå ud fra flokken er det den sidste kategori af accessories, som virkelig kan få din stil og dit outfit til at blive bemærket.

Den moderne (gentle)mands accessories

Ligefra manchetknapper over solbrillerne til høretelefonerne, så har de accessories, du vælger, en dramatisk indvirkning på din fremtoning – de får dit look til at være 100% dit eget. Selvom mange mænd ikke er bevidste om det, kan accessories peppe selv den mest basale garderobe op og give nyt liv til et velafprøvet, men også lidt for gennemtestet ensemble.

Lige præcis derfor har jeg altid fundet tilbehøret til min garderobe interessant. Med få, men velvalgte midler, kan du signalere noget forskelligt og få noget helt andet ud af din garderobe afhængig af dit valg af tilbehør.

Min filosofi i forhold til min egen garderobe er derfor, at jeg hellere vil købe få beklædningsgenstande i god kvalitet, som også gerne har noget tidsløst over sig, og som supplement til min basis garderobe har jeg så en mængde forskelligt accessory.

LÆS OGSÅ: Sixpence – Et klassisk mandetilbehør

På den måde kan jeg undgå at skulle gennemgå og udskifte store dele af min garderobe jævnligt, og jeg kan nøjes med at hurtigt skimme mit forskellige tilbehør fra tid til anden for at sikre mig, at stilen er up to date, uden at lave alt for store økonomiske udskrivninger.

I min optik drejer de rette accessories til den moderne gentleman sig ikke eksklusivt om fysiske ting, men også om dannelse, stil, takt & tone og udstråling. Du kan købe dig til nok så mange stilfulde accessories, men hvis din opførsel, tale og fremtoning signalerer ukultiveret stodder, vil det også være det, som din omverden opfatter dig som. Hvad der, set fra mit synspunkt, også gør den moderne gentleman, vil der også komme bud på på bloggen.

Denne filosofi, mine accessory tips og mit syn på den moderne gentleman vil jeg gerne dele med det håb, at der vil være noget brugbart at hente for andre.


Warning: A non-numeric value encountered in /var/www/hjemmelavet-sushi.dk/gadgetdanmark.dk/wp-content/themes/Newspaper/includes/wp_booster/td_block.php on line 1009

SVAR PÅ DETTE

Skriv kommentar her..
Indtast dit navn her