Edderkoppesuger

Er du også bange for edderkopper? Jamen så har vi fundet det helt rette produkt til dig.

Edderkoppesugeren er nemlig designet til, at du nemt kan fjerne de små kryb fra din bolig uden at skulle røre ved dem selv.

Alt du skal gøre er faktisk bare at samle den lille elektriske tingest, og så er du klar til at gå på edderkoppejagt.

Hvilken størrelse, som edderkoppen har, er sådan set underordnet. Du vil være i stand til at bekæmpe både store og små.

Som en ekstra fed detalje kan du også med fordel benytte den til at fange stankelben eller andre familiemedlemmer til edderkoppen.

Hvordan fungerer den?

Første skridt er naturligvis at finde en edderkop, som du skal have skaffet af vejen.

Herefter henter du din edderkoppesuger og sørger for, at du har ”turbo-dutten” på, da sugeren fungerer mest optimalt med denne på.

Dernæst tænder du på knappen og kører derudaf. Efter du har suget edderkoppen op, skal du finde ud af, hvordan du vil skille dig af med den igen.

For efter selve indfangningen så står du nemlig med en levende, fanget edderkop, der skal skaffes af vejen på en eller anden måde.

Vi gik udenfor, tog låget af og slap den fri langt fra huset. Her vil nogen måske vælge at træde på den. Det er op til dig selv.

LÆS OGSÅ: Billig drone test

Er den pengene værd?

Det tog os noget tid, før vi fandt en edderkop, som vi kunne benytte den på – hvilket jo er meget naturligt på denne tid af året.

Men da vi endelig fandt en, så var der ingen tvivl om, at sugeren er alle 165 kroner værd.

Ikke alene tager den sig af det beskidte arbejde, men du har faktisk også bedre muligheder for at fange de små insekter, uden de slipper væk, fordi du taber den eller ikke får ordentlig fat.

Det er også en stor udfordring for mange, at de simpelthen væmmes ved tanken eller ligefrem bliver skræmt ved tanken om at skulle fjerne en lille-Peter. Netop dette er særligt slemt for disse folk, der samtidig bor alene. Her er edderkoppesugeren altså bare genial.

Du skal bare suge den op på afstand og har på intet tidspunkt fysisk berøring med den. Slip for frygten om at den pludselig kravler i nakken på dig.

Du kan købe din helt egen edderkoppesuger her og slippe for at bekymre dig mere over ubudne insektbesøg.

Hvor mange stjerner?

Normalt giver vi stjerner, når vi sammenligner med andre produkter og alternativer. I dette tilfælde er alternativet til dette produkt at bruge køkkenrulle til at fjerne de små kryb. Netop derfor fortjener edderkoppesugeren også en topkarakter.

LÆS OGSÅ: 3 typer barberingsgrej


 

Her på GadgetDanmark har vi fået sponseret vores edderkoppesuger af virksomheden bag produktet. Vi skylder dem et stort tak for deres samarbejde. Som altid er anmeldelsen fuldkommen baseret på vores personlige oplevelser, og der har ikke været nogen aftale om indlæggets indhold.


Warning: A non-numeric value encountered in /var/www/hjemmelavet-sushi.dk/gadgetdanmark.dk/wp-content/themes/Newspaper/includes/wp_booster/td_block.php on line 1009

SVAR PÅ DETTE

Skriv kommentar her..
Indtast dit navn her