Anmeldelse af Green Hell 2021

Green Hell er et overlevelsesspil, der er udviklet af både i samarbejde med Creepy Jar, Forever Entertainment S.A. og Incuvo S.A. Det blev første gang udgivet d. 29. august 2018, og det kan spilles i både singleplayer tilstand og multiplayer tilstand.

Spillet er en kvælende kamp for overlevelse i Amazonas regnskov, hvor en lang række trusler venter på dig. Kun ved at klamre dig til livet og indstille dig på en udholdenhedsrejse, kan du overleve farerne ved det ukendte, ensomheden der præger sindet og de fysiske udfordringer, der rammer kroppen på en farefuld og voldsom rejse.

Alt dette gennemgår antropolog og regnskovsforskeren Jake Higgins for at finde sin elskede Mia igen.

Læs mere om spillet her eller læs flere guides hos Mjukvara.se.

Sådan foregår spillet

Spillet er en åben verden-simulation, hvor du skal sikre din egen overlevelse ved at samle råvarer og mad og skabe objekter og hytter samtidig med, at du undgår eller bekæmper de farer, der lurer rundt om træerne.

Du starter i en forladt junglelejr, og miljøet ændrer sig dynamisk, efterhånden som du kommer længere og længere i spillet. Det eneste, du har at følge, er et kompas og en GPS, der fungerer som navigationshjælpemidler. Miljøet påvirker karakterernes fysiske og psykiske tilstand, så du for eksempel vil blive udsat for hallucinationer.

Du skal desuden være opmærksom på karakterens afbalancerede diæt, samt at din karakter får nok søvn, så dens helbreds bevares, og din præstation ikke forringes. Både giftige dyr, usmagelig mad og skader vil være at mærke, når du bevæger dig igennem skoven, og det kan kun helbredes, hvis du er heldig nok til at finde medicin og bandager.


Warning: A non-numeric value encountered in /var/www/hjemmelavet-sushi.dk/gadgetdanmark.dk/wp-content/themes/Newspaper/includes/wp_booster/td_block.php on line 1009

SVAR PÅ DETTE

Skriv kommentar her..
Indtast dit navn her