Annoncering

Ønsker du at annoncere på GadgetDanmark?

Her på siden laver vi mange forskellige typer af aftaler. For eksempel kan vi lave en test af dine produkter eller skrive en artikel, hvor de indgår. Valget er dit og skal naturligvis afspejle dit ønske for omtalen.

Artiklen deles efterfølgende på vores tilhørende Facebook-side med omkring 1100 følgere, hvor vi desuden kan booste opslaget for at sikre, at den når tilstrækkelig mange mennesker i netop din målgruppe.

Content is king

Det er vigtigt for os at skabe indhold, der giver værdi for vores læsere. Derfor er det også naturligt, at vi ikke kan samarbejde med alle typer af webshops eller blogs, da det kan ligge for langt fra vores fagområde om tech og gadgets.

Men tøv ikke med at kontakte os, hvis du er i tvivl om, vi befinder os for langt fra hinanden. Så tager vi en dialog om det og bliver enige om en beslutning.

Til de SEO interesserede

På GadgetDanmark får du god omtale fra en stærk side med domain rating 46, hvor der ikke linkes fra samtlige artikler.

Vi skriver mange artikler og er altid meget påpasselige med, hvem vi linker til. Dette sikrer at vi kan stå inde for alt på vores side.

Du behøver derfor ikke være nervøs for at annoncere på vores site, da vi vægter autoritet og værdi for læseren meget højt.

Siden har et enormt trust og stærke backlinks, der vil sende stor linkværdien videre til din webshop eller blog.

Skriv til os

Kontakt os og så finder vi frem til en løsning, der passer for begge parter. Hos GadgetDanmark elsker vi gadgets samt at melde og teste disse.

Så hvis du har en webshop, der udbyder denne type produkter, kunne vi ikke matche bedre. Skriv til os nu og få en aftale.