Apple watch 2

Den nyeste version af Apple Watch har udover længere levetid, på omkring 2 dage, fået to nye funktioner, der især skaber glæde. Ligesom sin bror, iPhone 7, er det nye ur helt vandtæt og Apple håber faktisk, at brugerne vil bære uret på svømmeture.

Dette understøttes også af en ny feature, der afkobler skærmens touchfunktion når brugerne vil bære uret på svømmeture. En smart funktion for alle, der vil benytte Apple watchet under vands.

Feature nummer 2 som mange glæder sig over er GPS. Uret er nu i stand til at guide dig vej fra byen, hvilket er en særlig fed feature for alle os med skæve poler. En iPhone er ikke nødvendig før GPS’en virker, hvilket er endnu et kæmpe plus.

Hvis du er interesseret, men ikke på nuværende tidspunkt har råd – så kan du se på dine muligheder her.

LÆS OGSÅ: Smartwatch test

Apple Watch 2 som sportsur

Mange mener, at det nyeste Apple Watch forsøger at positionere sig som et sportsur, der skal hjælpe brugeren med alle mulige fitness funktioner. Hvis du er typen, der elsker at have musik i ørene mens du er aktiv, så er du heldig.

For det nye ur giver dig faktisk muligheden for at overføre musik til det, så du ikke behøver have den synkroniseret med din mobil. Og selvfølgelig er uret kompatibelt med de nye omdiskuterede trådløse høretelefoner.

En god nyhed mere omkring uret er, at det har fået en langt bedre processor. Dette gør hele uret meget hurtigere, så dine apps starter mere effektivt og uden ventetid.

Apple Watch series 2 er en klar opgradering til alle, der kan lide smart watches. Din arm vil blive beklædt med et lækkert stykke teknologi, der samtidig ser brand godt ud. Uret er den perfekte gave til dig selv eller en du kender, der skal forkæles ekstra.

Fordele

  • Længere levetid (2 dage)
  • Vandtæt
  • GPS
  • Ipod funktion
  • Mindre afhængig af iPhone
  • Bedre processor

Læs endnu mere om uret på Politiken her.


Warning: A non-numeric value encountered in /var/www/hjemmelavet-sushi.dk/gadgetdanmark.dk/wp-content/themes/Newspaper/includes/wp_booster/td_block.php on line 1009

SVAR PÅ DETTE

Skriv kommentar her..
Indtast dit navn her