Søger du også kvalitetsbevidste sneakers til en favorabel pris? Så læs med her og se nogle af Danmarks fedeste nye sko.

Freewalk.dk er Danmarks nyeste sneaker producent, og for at det ikke skal være løgn har forhandlere som Intersport, Sportigan, Zjoos og Skoringen allerede taget dem til sig. Skoene har med andre ord væltet Danmark med storm, og lige siden de åbnede webshoppen for salg, har skoene været populære blandt den brede befolkning.

LÆS OGSÅ: Accessories til den moderne gentleman

Sneaker med holdning

Deres sneakers gør op med tendensen til stigende priser. Hos Freewalk.dk har man formået at producere høj kvalitet til priser alle kan være med på, specielt har den nyeste kollektion Skyline elementer man har set før dog på en anden og mere innovativ måde. Kunderne siger f.eks. om sko kollektionerne: ’’Jeg var meget i tvivl inden købet hvorvidt skoene var i så høj kvalitet som de skriver, men jeg må bare tage hatten af får skoene. Jeg er super positivt overrasket og vil uden tvivl købe sneakers til mine børn hos dem også’’.

Produkt specifikationer

Freewalk er skabt for at lave en letvægts modesko, som kan bruges til fritid, fitness og anden motion. Men der er altid 4 krav:

  • Letvægt
  • Nem at træde i med det integreret freelaces snøresystem.
  • Moderigtigt design, således den kan bruges til mere eller mindre alt.
  • Stødabsorberende mellemsål der skåner knæ, ryg og øger komforten.

LÆS OGSÅ: Fede armbånd der matcher alt

Teamet bag Freewalk

Virksomheden er bosat i Århus, hvor to unge studerende dagligt sidder på kontoret og videreudviklet på firmaet. De to unge gutter på henholdsvis 21 år og 22 år har erfaring fra tidligere virksomheder de har drevet, desuden har de allerede efter blot 1 år siden opstarten fået en investor med i projektet. Investoren og drengene har allerede gang i nye kollektioner hvoraf en vil rette sig til børn. De andre modeller er desværre stadig hemmelige.

LÆS OGSÅ: Sixpence – Et klassisk mandetilbehør

 


Warning: A non-numeric value encountered in /var/www/hjemmelavet-sushi.dk/gadgetdanmark.dk/wp-content/themes/Newspaper/includes/wp_booster/td_block.php on line 1009

SVAR PÅ DETTE

Skriv kommentar her..
Indtast dit navn her