Det moderne gamingmarked stiller store krav til din mobil for at give dig den bedste oplevelse. Her er tre modeller, du bør holde øje med.

Hvis du vil have en god spiloplevelse, er du nødt til at have en god mobil. De modeller, der kom på markedet for bare et par år siden, kan slet ikke afspille de spil, der er på markedet nu på en ordentlig måde. De mobiler, der er på gaden nu, er dog netop fremtidssikrede, så du i hvert fald også vil kunne bruge dem i 2020 også.

Mobiltelefoner er nødt til at blive smartere for at følge med gamingmarkedet

Mobiltelefoner viser bare, hvor meget en mobil i dag skal kunne for at følge med et gamingmarked, der er i konstant udvikling. Det er ikke mindst muligt at se i forhold til online gamblingmarkedet, hvor der er sket rigtig meget de seneste år.

Det er ikke bare blevet muligt at spille poker og blackjack via mobilen; det er blevet muligt at spille med en live dealer af kød og blod, der står og giver kort. Dermed får du den samme oplevelse, som hvis du var på et rigtigt casino. Det er derfor naturligt, at det kræver rigtig meget af din mobil, for at du kan få den oplevelse.

iPhone XS Max / iPhone XS

Der er to vigtige grunde til, at iPhone XS Max er en af de klart bedste gamermobiler på markedet i øjeblikket: Den har en stor skærm, og den har en stor batterikapacitet.

Derudover har den en A12 Bionic Processor, der gør, at spillet kommer til at køre endnu hurtigere. Det eneste problem er derfor prisen, der ligger i den høje ende på lige knap 10.000 kroner.

Huawei Mate 10 Pro 

Huawei Mate 10 Pro har en skærm på hele 6 tommer, hvilket gør, at du kan se mange detaljer og nemt følge med i spillet. Den har en høj batterilevetid på 4000 mAh, hvilket gør, at du kan spille på den i lang tid. Derudover har den en stor og kraftfuld processor og hele 6 GB RAM. Prisen er noget lavere end iPhone XS Max og ligger på cirka 3.600 kroner.

ROG Phone

I april 2018 skabte det røre i gamermarkedet, da Asus bekendtgjorde, at de var ved at udvikle en gamermobil. Den går under navnet ROG Phone, hvor ROG star for Republic of Gamers. Den er dermed speciallavet til at give dig en god spiloplevelse. Dens processor har derfor en hastighed på 2,96 GHz, fremfor 2,8 GHz i normale mobiler.

Når du spiller, vil din mobil normalt blive varm. Det er ikke tilfældet med ROG Phone, hvor der er indbygget et 3D-luftkammer, der leder varmen væk fra mobilen. Prisen ligger på omkring 7000 danske kroner.

Selvom mobilerne ovenfor kan virke dyre, er de altså en investering i, at du kan få dig en god oplevelse – lige meget hvilken form for spil som du godt kan lide at spille.


Warning: A non-numeric value encountered in /var/www/hjemmelavet-sushi.dk/gadgetdanmark.dk/wp-content/themes/Newspaper/includes/wp_booster/td_block.php on line 1009

SVAR PÅ DETTE

Skriv kommentar her..
Indtast dit navn her