Nu er sommeren desværre forbi. Vi kan ikke længere se frem til dag efter dag med 30 grader, der betyder en dag ved stranden.

Men det er heldigvis ikke kun dårlige nyheder – for med efteråret kommer en helt ny stil, som du kan efterstile. Derfor har vi her på guycode-redaktionen set lidt på nogle af de fedeste tøjtrends dette efterår.

1. Lange jakker

For det første er der ingen tvivl om at lange jakker bliver den helt store ting i efteråret. Hvis du er en fyr, der gerne vil være med på noderne, så bliver du nødt til at skaffe dig en trenchcoat.

Med sådan en over skuldrene vil du uden tvivl få nogle blikke (på den gode måde) og gøre alle jaloux med din gode stil.

LÆS OGSÅ Grohe Rainshower bruser anmeldelse

2. Mørke farver

En anden ting, som du skal være opmærksom på, er de mørke farver. I dette efterår kan du godt regne med at se en masse mørke farver, der passer godt til stilen i vejret.

Derfor anbefaler vi, at du begynder at se lidt på sort, lilla, bourdeaux og så videre, som du kan købe trøjer og bukser i.

 

3. Strik

Den tredje og sidste ting, som du kan se mere på, er strik. Dette er en gammel kending, der vender tilbage år efter år.

Det er faktisk noget, der nok aldrig går af mode. Især ikke til efterår.

Derfor er det uden tvivl noget, som du også bør få i dit klædeskab til dette efterår.

Du kan få mange forskellige typer af strik, som alle ser super skønne ud.


Hvis du mangler at finde noget nyt til at fylde dit klædeskab op med de rette efterårsvarer, så kan du finde tøj online ved at klikke på linket. På Nielsens.dk kan du køb tøj , og de har lige det, som du har brug for til gode og skarpe priser.

Tjek dem ud i dag og få opdateret din gardarobe.

Forside

tøj online

 

  • køb tøj mangler køb tøj mangler

Warning: A non-numeric value encountered in /var/www/hjemmelavet-sushi.dk/gadgetdanmark.dk/wp-content/themes/Newspaper/includes/wp_booster/td_block.php on line 1009

SVAR PÅ DETTE

Skriv kommentar her..
Indtast dit navn her