Da Apple lancerede den første generation af iPad i 2010, var der nok ikke mange der havde forestillet sig, hvor stor betydning den ville få. For markedet ved at ændre selve opfattelsen af tablets, og for sine ejere ved at gøre deres liv både sjovere og nemmere.

iPad er både forretning og fornøjelse, og med den nye iPad Mini er det hele nu blevet endnu mere mobilt. 7,9 tommer uendelige muligheder for at være helt præcis, og med en App Store med tusindvis af sjove spil og nyttige programmer.

LÆS OGSÅ: Er iPad mini bedre?

Alt hvad du kender fra iPad – i en mindre indpakning
I de sidste mange måneder har Apple arbejdet hårdt på at udvikle iPad Mini, og lige fra starten har det været med et stålsat princip om, ikke at accepterer kompromisser. iPad Mini skulle kunne – og kan – alt hvad den oprindelige iPad kan, lige fra regnekraft til apps og spil, til grafik og brugeroplevelse.

iPad mini kommer med et smalt ergonomisk design inspireret af iPhone 5, som fås i farverne sort og hvid. iPad Mini er alt hvad du kender fra iPad, bare i en mere mobil og smart indpakning.

iPad beskyttelsesfilm

Flere apps end du nogensinde får brug for – Og alle dem du mangler
Hvis du frygter at din iPad Mini kommer til at mangle indhold, kan du godt tro om; den kommer nemlig med de samme over 275.000 skræddersyede apps som iPad. Det hele er tilpasset til den 7,9 tommer store skærm, som med ny teknologi har en utroligt høj opløsning og nærmest uanede muligheder.

De mange apps findes i den indbyggede App Store, og varierer i pris fra gratis til omkring halvtreds kroner med få undtagelser. De varierer vidt og bredt i både kompleksitet og kategori, og der er med garanti noget for din smag.

LÆS OGSÅ: iPad beskyttelsesfilm

iPad Mini i punktform – den ultimative mobile tablet

  • 7,9 tommer trykfølsom skærm med høj opløsning og avanceret IPS-teknologi, kendt fra Apple’s anerkendte computerskærme.
  • To indbyggede kameraer med mulighed for videooptagelse i 1080p HD og fantastiske stillbilleder.
  • Indbygget iCloud for deling af dokumenter, og tilslutning til din PC eller Mac med Lightning-teknologi.

Warning: A non-numeric value encountered in /var/www/hjemmelavet-sushi.dk/gadgetdanmark.dk/wp-content/themes/Newspaper/includes/wp_booster/td_block.php on line 1009

SVAR PÅ DETTE

Skriv kommentar her..
Indtast dit navn her