rejser

Har du nogensinde været i Afrika? Eller har du nogensinde overvejet højskole i udlandet? Her kommer vi med gode grunde til hvorfor du burde tage et højskoleophold i zanzibar.

Zanzibars ry som en ø i paradis er ikke en overdrivelse. Zanzibar er faktisk en hel gruppe af øer – to store øer – Ungoja og Pemba plus andre små øer. Den smukke ø har en hel del af den østlige kyst og mange mil af sandede uberørte strande. Hvis du er en strand- eller solelsker og du kan lide snorkling, så er Zanzibar din drømmedestination. Der vil du finde fantastiske strande, store koralrev, afslappet atmosfære og skaldyrsretter, der vil gøre din ferie en mindeværdig én.

Zanizibar afspejler den kulturelle blanding af folk, der kom fra epoker af handelsforbindelser med forskellige lande. Afrikansk, arabisk, indisk, persisk og europæiske indflydelser har slået rod i rigelige kapitler i Zanzibars historie.

Zanzibar er en destination for alle – det er et sted, hvor man møder de forbløffende mennesker, du aldrig troede eksisterede – en blanding af venlige, sjove, rolige, filosofiske, ekstreme, vidunderlige og dejlige mennesker, der er så fuld af liv. Hver dag, du tilbringer i Zanzibar, vil du være i fred med dig selv, få venner, grine og nyde livet fuldt ud.

Zanzibar er et særligt sted gennemsyret af rig historie og levende kultur. Øgruppen har været beboet i over 20.000 år, og dens position har gjort øen en stor havn. Når du besøger denne smukke destination, vil du lære en masse om den spændende historie.

Zanzibar er en romantisk destination, især for dem, der ønsker at tilbringe kvalitetstid med deres kærester. Hvis du planlægger at blive gift, komme på bryllupsrejse eller bare nyde livet, så er Zanzibar et fantastisk sted at gøre alt dette.

Lyder det ikke fristende lige pludseligt? Mens du er på tur, så kan du få hjælp til udlejning af bolig i København. God tur!

 

ANNONCE

DEL
Forrige artikelGadgets til rejsen
Næste artikelSkagen ure i 2017

Warning: A non-numeric value encountered in /var/www/hjemmelavet-sushi.dk/gadgetdanmark.dk/wp-content/themes/Newspaper/includes/wp_booster/td_block.php on line 1009

SVAR PÅ DETTE

Skriv kommentar her..
Indtast dit navn her