Vi har undersøgt, hvordan du kan få bedre nattesøvn.

Sov bedre med nyt pandebånd.

Den hollandske tech gigant Phillips har udviklet et nyt pandebånd, der får dig til at sove bedre.

Pandebåndet hedder SmartSleep og er ifølge virksomheden, er det til dem der ikke sover nok, og dermed får gavn af at sove bedre. SmartSleep er til dem, der: er mellem 18 og 50 år. Sover mindre end 7 timer om natten på grund af en meget travl hverdag.

Har ingen problemer, som falder i søvn hurtigt og sover godt, når de sover. Derudover kan du måle din søvn og søvnkvalitet, med den medfølgende app.

Sov bedre med ny app

Den nye app, Sleep cycle alarm clock, får dig til at vågne på en behagelig måde. App’en analysere din søvn igennem bevægelse og støj, og ved hvornår du er mest vågen og hvornår du er mindst vågen, i løbet af natten.

Inden du går i seng, indstiller du dit vækkeur. App’en vækker dig derefter i et tidsrum indenfor 30 minutter. Det vil sige at hvis du indstiller det til kl. 7:30, så vil app’en vække dig imellem 7:00 og 7:30, på det tidspunkt du er mest vågen. Dette gør at du vågner på en behagelig måde, og føler dig frisk lige fra morgenstunden.

Snak med din seng

Den amerikanske madras specialist ’Eight’ har nu gjort det muligt for dig, at snakke med din seng. Det lyder underligt, men den er god nok. Man kan nu give ordre til sin seng, ved blot at tale til den. Eight har integreret deres smarte seng, med Amazons ekstraordinære personlige assistent ’’Alexa’’.

Du kan sige ting som ’’Alexa, min seng er kold’’ Hvorefter den automatisk opvarmer din seng. Det er også muligt at sige ting som ’’Alexa, hvordan sov jeg i nat’’ og dermed få analyseret sin søvn. Men det er ikke kun en envejs kommunikation.

For Alexa kan også svare dig, med ting som ’’Hvor varmt skal sengen være’’. Der medfølger en app, hvor du kan indstille hvornår du vil vågne og til hvilken musik eller lyde, du vil vågne til.

Det skal dog siges at sengen indtil videre, kun findes i en engelsk udgave.

Find en ordentlig seng

En af de bedste råd til en bedre nattesøvn er en god seng. Passer din seng ikke til dig, kan det nemt ødelægge din nattesøvn. Find derfor en seng der passer til dine behov.


Warning: A non-numeric value encountered in /var/www/hjemmelavet-sushi.dk/gadgetdanmark.dk/wp-content/themes/Newspaper/includes/wp_booster/td_block.php on line 1009

SVAR PÅ DETTE

Skriv kommentar her..
Indtast dit navn her