Nu er efteråret og det kolde vejr i sandhed over os. Men heldigvis (synes vi i hvert fald her på redaktionen), så er der også en masse dejlige ting, der følger med efteråret.

Denne tid på året sørger nemlig for, at du hovedsageligt befinder dig indenfor i din fritid. Og hvilken bedre måde at bruge sin tid end på fede videospil, mens regnen falder på ruden.

Derfor har vi i dag samlet en lille liste over de spil, som vi mener, at du bør spille dette efterår.

1. Sims 4

Sims har udviklet sig en del siden det første gang udkom. Figurerne og gameplayet har gennemgået en sand revolution, der gør spillet en del sjovere samt realitisk.

Du finder sjældent et mere hyggeligt og uskyldigt spil end Sims 4, hvilket gør det til én af vores største favoritter nogensinde.

Er du enig, så er det jo bare med at komme i gang!

2. GTA

En anden gammel kending, som vi elsker, er naturligvis Grand Theft Auto. Ligesom med Sims har dette spil gennemgået en rivende udvikling, der efterlader spillere med en fuldkommen unik og spændende oplevelse.

Du kan virkelig få udlevet de onde dæmoner, når du render rundt i byen og stjæler biler samt slår folk, som det passer dig.

Så hvis du skal ud med nogle aggressioner, så er Grand Theft Auto uden tvivl det rette spil at kaste dig over.

3. Guitar Hero

Se: Nu fik du sikkert din kaffe galt i halsen. Det er nok længe siden, at du har hørt nogen tale om dette spil.

Men klassikere glemmer man altså bare aldrig. Vi er nogle stykker her på redaktionen, der stadig har de gamle plastikguitarer liggende på loftet, men hvis du ikke har, så er de stadig til at anskaffe.

Få fat i dine bedste venner og begynd ellers at jamme derudaf!


Warning: A non-numeric value encountered in /var/www/hjemmelavet-sushi.dk/gadgetdanmark.dk/wp-content/themes/Newspaper/includes/wp_booster/td_block.php on line 1009

SVAR PÅ DETTE

Skriv kommentar her..
Indtast dit navn her