e cigaret, el cigaret

Danskerne er blevet helt vilde med e cigaretter. Ifølge undersøgelser har der faktisk været en konstant stigning i antallet af e cigaret rygere her i Danmark, der på få år er femdoblet.

Mange rygere har allerede udskiftet de almindelige smøger med en e cigaret for at udskifte den usunde vane med et sundere alternativ. Hvis du også søger enten at kvitte eller skære ned på dit forbrug af cigaretter, så kan en e cigaret også være svaret for dig. Læs med herunder.

Find e cigaret startpakke

Hvis du er ny e-ryger, så er et startsæt fra det kendte mærke xsmoke® det helt rigtige valg for dig. I disse startsæt får du alt du skal bruge for at komme godt i gang med e cigaretter.

Alle nedenstående sæt består af:

 • 1 x USB-oplader
 • 1 x Batteri
 • 2 x Refills (Hvilket svarer til omkring 40 normale cigaretter)

 

E cigaret startpakker

e cigaret test, el cigaret
Ego AIO pro start kit
199,-
Køb her
e cigaret, el cigaret test
Startpakke Original
159,-
Køb her
e cigaret, el cigaret test
Startpakke Menthol
159,-
Køb her

Der findes mange flere startpakker, så hvis du vil, kan du se hele listen med startpakker her >>

 

Hvis du er typen, der har lyst til et godt tilbud eller hvis du ved at du kommer til at ryge en del, kan du med fordel spare penge med en tilbudspakke. Med en af disse sparer du en masse penge ved at købe lidt større ind ad gangen. Find en god mængde rabat herunder.

 

Her kan du se de mest populære e cigaret tilbudspakker

e cigaret
Vennepakke to-i-en
667,-
Køb her
e cigaret
Storforbrugeren
1.349,95,-
Køb her
el cigaret test, el cigaret
3 måneders pakke
1.944,95,-
Køb her

 

Hvad består e cigaretter af?

En e cigaret består af en brænder, hvis funktion er at opvarme væsken og dermed omdanne den til damp. Derudover er der et batteri samt en beholder til selve e-væsken. Din e cigaret bliver enten aktiveret, når du suger på den eller hvis du trykker på en knap.

 

Typer e-cigaretter

 • En gangs e cigaretter
 • Genopfyldelige e cigaretter – refill med færdigblandet væske kan indsættes
 • E cigaretter som du hælder væske på
 • Mods – Med denne type kan du helt selv modificere, hvor meget røg, der skal dannes ved at ændre på volt, brænder, batteri, luftindtag med mere.

 

Hvor må man ryge sin e cigaret?

Ifølge ”Loven om e cigaretter” er e-rygning desværre forbudt i offentlige transportmidler som busser, toge og taxaer. Dog er det ikke forbudt at ryge andre steder i ”det offentlige rum” som eksempelvis:

 • indkøbscentre
 • butikker
 • Biografer
 • Caféer
 • Hospitaler

På disse områder skal det enkelte personale beslutte, om e-rygningen skal forbydes. Så dette må man også respektere.

 

Er e cigaretter sundhedsskadelige?

I dag er der ingen beviser for, hvad daglige inhalationer af den nikotinholdig e-røg gør ved menneskers lungevæv og helbred. Der kan dog være nogle skadelige effekter af partikler, enkelte smagsstoffer og andre stoffer i den e-røg, som du inhalerer. Dog er der bred enighed om, at e cigaretter er langt mindre skadelige end rigtige cigaretter.

Så hvad venter du på – bestil din e cigaret i dag og slip af med de rigtige usunde cigaretter. Lad e cigaretten være din nye bedste ven i din kamp mod et rygestop.

Læs mere om andre gadgets, find gaveideer, eller læs om hørebøffer, Apple Watch 2 eller VR briller.

Warning: A non-numeric value encountered in /var/www/hjemmelavet-sushi.dk/gadgetdanmark.dk/wp-content/themes/Newspaper/includes/wp_booster/td_block.php on line 1009

SVAR PÅ DETTE

Skriv kommentar her..
Indtast dit navn her