Er du interesseret i at købe en elektrisk cykel? Så er du landet det helt rette sted, da vi herunder beskriver nogle af de elektriske cykler, som vi kan anbefale.

Det kan nemlig være lidt af en jungle at vide, hvad man bør investere i, når du skal ud og finde en elektrisk cykel. Så bliv klogere ved at læse med her.

Denne artikel indeholder reklamelinks, som er markeret med *

Elektrisk cykel til mænd – testvindere

elektrisk cykel testGÅ TIL BUTIK

Gå til butik

 

Gå til butik

 

Gå til butik

 

 

Disse cykler vinder, fordi de har god saft og kraft. Du får enormt meget værdi for pengene.

 

 

Elektrisk cykel til kvinder – testvindere

https://www.partner-ads.com/dk/klikbanner.php?partnerid=22415&bannerid=45584&htmlurl=https://shopping.coop.dk/vare/mustang-emotion-dame-elcykel-med-7-gear-sort-med-integreret-batteri-og-gaa-funktion/5700382154876

https://www.partner-ads.com/dk/klikbanner.php?partnerid=22415&bannerid=23616&htmlurl=https://cykelexperten.dk/raleigh-darlington-elcykel-dame-2019-sort/

https://www.partner-ads.com/dk/klikbanner.php?partnerid=22415&bannerid=23616&htmlurl=https://cykelexperten.dk/kalkhoff-agattu-1-b-move-dame-2019-hvid/

 

Disse cykler vinder, fordi de har god saft og kraft. Du får enormt meget værdi for pengene.

Sådan virker en elektrisk cykel

Dette kan måske virke simpelt, men jeg vidste for eksempel ikke selv helt, hvordan en elektrisk cykel virkede, før jeg selv prøvede en her for nyligt – for første gang.

Den elektriske cykel har ofte en række gear, som du kender fra almindelige cykler. Men derudover har den også nogle motorgear, som du kan skrue på – alt efter hvor meget hjælp, som du gerne vil have, når du fræser af sted.

Helt lavpraktisk så hjælper en elektrisk cykel dig, når du træder rundt i pedalerne. Når du stopper med at bevæge fødderne eller bremser, så holder motoren op.

Derfor virker den ikke ligesom en motorcykel, hvor du bare har et håndtag, hvor du bare giver den gas og ikke skal røre en finger.

Den kræver, at du også drejer i pedalerne.

 

Hvor langt kan en elektrisk cykel køre på én opladning?

Dette er naturligvis et spørgsmål, der kommer an på hvilken model som du vælger. Men hvis du har 4-5 km til arbejde, så vil de fleste elektriske cykler kunne klare turen hele arbejdsugen frem og tilbage uden at skulle oplades.

Læs på den pågældende cykel, hvor lang rækkevidde den har – men vær altid opmærksom på, at det ikke altid er 1 til 1 korrekt.

Så tag altid lidt fra.

 

Erfaringer efter test af elektriske cykler

Skønt- køber aldrig noget andet.

 

 

Konklusion på vores elektrisk cykel test

 

 

 


Warning: A non-numeric value encountered in /var/www/hjemmelavet-sushi.dk/gadgetdanmark.dk/wp-content/themes/Newspaper/includes/wp_booster/td_block.php on line 1009

SVAR PÅ DETTE

Skriv kommentar her..
Indtast dit navn her