De fleste af os bruger allerede denne gadget, på den ene eller anden måde. Dem som ikke gør, burde nok af sikkerhedsmæssige årsager stærkt overveje det! Der er ingen tvivl om, at der er tale om en gadget, der kan gøre dit liv lidt mindre risikofyldt.

Faktisk, så burde alle have denne gadget, da den beskytter noget af det mest dyrebare vi har – udover lige vores børn, naturligvis. Har du gættet hvilken gadget, der er tale om? Nemlig – Covers til vores mobiltelefoner og tablets!

Jeg har tabt min mobiltelefon… igen

Vi kan alle nikke genkende til den ubehagelige følelse, der rammer som et lyn fra en klar himmel, når man taber sin mobiltelefon. Tiden fryser og det føles som en evighed før lyden af telefonens kontakt med asfalten kan høres.

Man holder altid vejret, når man rækker den rystende hånd frem mod mobilen. Heldigvis er det sjældent, at skærmen er gået i stykker, når man har et godt cover på sin mobiltelefon eller tablet.

Har man derimod ikke fået beskyttet sin telefon med et cover, er der desværre ganske stor risiko for, at man enten har fået store ridser i mobilen eller, gud forbyde det, ødelagt skærmen.

Alle ved, at en ny skærm er en bekostelig affære. Ikke nok med, at det er dyrt – man skal også undvære sin mobil et par dage. Det er en dårlig oplevelse, man gerne vil undgå. Heldigvis er dette ikke så svært, som man kunne tro.

Mobilcovers som et livsstilsprodukt

Tit kan et mobilcover være lidt kedeligt. Det har vi fundet løsningen på. På GoCustomized.dk er mobilcovers mere end blot ekstra beskyttelse – det er et livsstilsprodukt.

De sætter et stort spørgsmålstegn ved, hvorfor mobilcovers skal være så kedelige og upersonlige. De laver personlige covers til næsten alle enheder, med det lille twist, at man selv designer sit cover!

De har et designværktøj, der er så intuitivt, at alle aldersgrupper kan være med! Billeder, grafik, firmalogo, mønstre eller endda noget man selv tegner i paint.


Warning: A non-numeric value encountered in /var/www/hjemmelavet-sushi.dk/gadgetdanmark.dk/wp-content/themes/Newspaper/includes/wp_booster/td_block.php on line 1009

SVAR PÅ DETTE

Skriv kommentar her..
Indtast dit navn her