Erotisk legetøj til voksne

Gadget-euforien de seneste år har nu også nået en branche, som mange måske ikke lige havde set den ramme. Erotisk legetøj til voksne har nemlig i høj grad taget i mod denne stigende tendens mod gadget-baserede produkter, der drives af teknologiske faktorer. Og det er gode nyheder for alle derude.

I denne artikel vil du blive introduceret for 3 af sådanne gadgets med de tekniske briller på. Det kan måske virke en smule skræmmende med erotisk legetøj, hvorfor dette indlæg tager en lidt anden tilgang, end den du vil kunne finde i selv industrien, når du her vil blive præsenteret for de 3 sex gadgets – som det jo i sidste ende er. Har du lyst til at gå lidt mere i dybden med forskellige typer af erotisk legetøj så læs med her.

Erotisk legetøj til par

Erotisk legetøj til voksne

Første stykke legetøj til voksne – vi skal se på – er et par-orienteret produkt. Kort og godt er det en dildo til kvinden og en såkaldt ‘pocket pussy’ til manden, som bliver parret (connected) over internettet.

Denne nye gadget giver langdistance-forhold et nyt pift. Teknologien er relativt simpel og fungerer ved 5 transmitterringe i hvert produkt. Disse transmitterringe sender derved signaler fra det kvindelige produkt gennem WiFi til en app, der igen sender signalerne videre til den mandelige app og i hans produkt.

Dette erotiske legetøj var det første af slagsen, der virkelig formåede at invitere industrien ind i den moderne og gadget-orienterede verden.

Find produktet her >>

Erotisk legetøj til kvinder

Erotisk legetøj til voksne

Det næste produkt, som vi skal se på, er et af de stykker legetøj, som har oplevet størst hype efter første gang, det blev introduceret.

Det er en app-baseret vibrator til kvinden. Vibrationerne kan – som ved tidligere produkt – styres gennem internet, men har også mulighed for bluetooth forbindelse. Du kan altså styre vibratoren fra den anden side af kloden. I app’en får du samtidig mulighed for at chatte live med din partner. En sjov idé for par, der skal være væk fra hinanden i en længere periode.

Til forskel fra det tidligere produkt er denne gadget også beregnet til ikke-langdistanceforhold og kan altså fint benyttes sammen.

Dette er et rigtig sjovt stykke erotisk legetøj som – af gode grunde – er enormt populært blandt par.

Find produktet her >>

Erotisk legetøj til mænd

Erotisk legetøj til voksne

Sidste gadget på vores liste tager en helt revolutionerende drejning og kombinerer spritny teknologi med en klassisk pocket pussy for at give brugeren en genial oplevelse.

Denne sexgadget er beregnet til mænd og inkluderer et par VR briller, som du bruger sammen med en masturbation.

Som ved de to andre produkter følger også her en app med. Og her bliver det først interessant, for det er i sandhed revolutionerende.

Du vil som mand her få en lang række muligheder for at styre oplevelsen. Du vil kunne kontrollere udseende på kvinden, stillinger og meget andet – og dette bliver direkte synkroniseret med dit legetøj.

Find produktet her >>

Det var vores bud på erotiske stykker legetøj til voksne. Er du enig i vores liste, eller har du nogen spørgsmål, så er du velkommen til at kommentere herunder eller skrive direkte til os.


Dette indlæg er indsendt af Benjamin fra Winkwink.


Warning: A non-numeric value encountered in /var/www/hjemmelavet-sushi.dk/gadgetdanmark.dk/wp-content/themes/Newspaper/includes/wp_booster/td_block.php on line 1009

SVAR PÅ DETTE

Skriv kommentar her..
Indtast dit navn her