hørebøffer bedst i test

Spotify har oplevet en stødt stigende popularitet, siden streamingtjenesten gjorde sit indtog i Danmark, i efteråret 2011, men selvom tjenesten rundede 40 milioner brugere sidste år, så er det ikke ensbetydende med, at den er perfekt. Heldigvis, giver Spotify dig mulighed for, selv at fikse noget af det aller mest essentielle, nemlig musikkvaliteten. I denne artikel, vil jeg vise dig, hvordan du let forbedrer musikkvaliteten, i Spotify applikationen.

1. Åbn Spotify

Det første skridt, i denne tre-trins guide, er ganske simpelt. Det første du skal foretage dig, er nemlig at åbne selve Spotify applikationen og sørge for at du er logget ind med dine brugeroplysninger.

2. Tilgå indstillinger

Andet skridt i denne guide, er at tilgå applikationens indstillinger. Dette gør du, ved at trykke på menu ikonet, der er symboliseret ved tre striber, i øverste venstre hjørne. Herunder, vil du finde punktet “Settings”, som du tilgår, ved at trykke på selve punktet.

3. Skru op for kvaliteten

Det sidste punkt, er hvor det virkeligt gælder, det er nemlig nu, at vi skal have skruet op for kvaliteten. For at øge musikkvaliteten, skal du i indstillingsmenuen, scrolle ned, til du finder kategorien “Music Quality”, under denne kategori, finder du indstillingen “Streaming”. Til højre for indstillingen “Streaming” vil du kunne se, at der står “Normal Quality”, tryk nu på “Normal Quality” og en menu vil fremtræde, hvor du har mulighed for at øge kvaliteten, ved enten at vælge “High Quality” eller “Extreme Quality”, hvis du virkeligt ønsker guf i øregangene.
Det er værd at bemærke, at dataforbruget stiger, jo bedre kvalitet du vælger, så du skal være opmærksom, på at den indbyggede datapakke i dit abonnement, er tilstrækkeligt, til den øgede kvalitet.

 

LÆS OGSÅ: Hørebøffer testen

 

Guiden i billeder


Warning: A non-numeric value encountered in /var/www/hjemmelavet-sushi.dk/gadgetdanmark.dk/wp-content/themes/Newspaper/includes/wp_booster/td_block.php on line 1009

SVAR PÅ DETTE

Skriv kommentar her..
Indtast dit navn her