Du kan finde de perfekte gadgets til dig selv!

For de fleste af os er det umuligt at leve uden computeren, tabletten eller mobilen. De bruges til arbejdsrelaterede formål, studiet, kommunikation, til spil og gaming samt til handel.

Er budgettet stramt, eller vil du spare op til ferie eller køb af ny elektronik? Du behøver ikke leve livet farligt på nettet ved at undlade at installere et antivirusprogram.

IT-kriminelle er dygtige til at spore huller i dit netværk, og på kryptisk manér kan de hacke personfølsomme oplysninger fra dig, uden du bemærker det i første omgang.

Herunder kan du læse mere om, hvordan du får maksimumbeskyttelse på dine Mac enheder, samtidig med at du sparer penge.

Hvilket antivirusprogram skal jeg vælge til min PC?

Der er flere faktorer, du skal være opmærksom på, når det bedste beskyttelsesprogram skal udvælges. Først og fremmest er det afgørende, at du vælger et program, der understøttes af styresystemet på din computer. Programmerne findes til hhv. Mac og Windows.

Derudover skal du forholde dig til egenskaber og funktioner, når du vil sikre dig at få det største omfang af beskyttelse.

De bedste antivirusprogrammer er dem, som:

  • Fungerer 100% diskret på din PC
  • Ikke nedsætter hastighed og ydeevne
  • Kan spore virus via analyser
  • Kan beskytte alle dine enheder
  • Automatisk fjerner skadelige programmer
  • Giver beskyttelse både på mail, på nettet og i forhold til downloads

Vil du have et af de bedste programmer til beskyttelse af din Mac-enhed, skal du vælge gratis Avast Antivirus.

Her får et af markedet mest veludviklede programmer med 3-dobbelt beskyttelse. Det er ikke kun din computer, der har brug for at blive beskyttet. De fleste af os bruger mobilen eller en tablet i stort omfang til at ordne bankforhold eller kommunikere med kollegaer, venner og familie.

Du kan beskytte både PC, tablet og mobil, og det enestående er, at du kan downloade Avast Antivirus gratis og omkostningsfrit.

Få antivirusprogram der er udviklet med fokus på dig og dine behov

Det er ikke kun omfanget af beskyttelse, der er tænkt over fra Avasts side. Det er også dit behov for information, der er lagt vægt på i udviklingen af det populære og udbredte program til Mac enheder.

Når du har installeret programmet, vil det fungere diskret i baggrunden. Du opdager ikke, når Avast Antivirus har blokeret trusler, eller når der løbende udføres analyser og scanninger af din enhed. Hverken hastighed eller ydeevne påvirkes negativt at det velfungerende program.

Det særlige ved programmet fra Avast er, at du løbende får information om status på dine Mac enheder. Du får små opdateringer om, hvilke trusler der er blokeret, så du i ro og mag kan arbejde videre eller fortsætte med dine spil online.

Mulighed for opgradering af beskyttelse

Vil du have ekstra beskyttelse af dine Mac-enheder, kan du vælge at opgradere dit virusprogram. Dette kan være i de forbindelser, hvor du vil have din computer eller mobil til automatisk at blokere falske websider. Bruger du din PC til arbejde eller studie, kan det være en god idé med ekstra beskyttelse af din lagrede filer.

 

 

 


Warning: A non-numeric value encountered in /var/www/hjemmelavet-sushi.dk/gadgetdanmark.dk/wp-content/themes/Newspaper/includes/wp_booster/td_block.php on line 1009

SVAR PÅ DETTE

Skriv kommentar her..
Indtast dit navn her