Sommeren 2018 nærmer sig, og som altid kommer man ikke udenom de uundværlige gadgets, som du bare MÅ eje denne sommer.

DENNE ARTIKEL ER SPONSORERET

Det er dog ikke alle de nedenstående gadgets, der er helt gratis, derfor kan du finde hjælp til finansiering her: https://www.lån.dk.

HØJTALEREN TIL STRANDEN

Du tilbringer måske sommeren på stranden, ligesom mange andre danskere, og ville det ikke være dejligt at kunne lytte til noget god musik, imens du nyder solens stråler?

Vooni Splash Speaker er sommerens uundværlige gadget til dig, som tilbringer mange dage på stranden eller ved poolen. Splash Speaker er kompakt, og med en rækkevidde på op til 10 meter via Bluetooth passer den perfekt ind sammen med familien eller vennerne.

Vandtæt og op til 5 timers batteritid, samt det kompakte design, gør den nem og handy. Så står du og mangler en højtaler, som kan følge dig i vådt og tørt? Så køb Splash Speaker i dag!

FLYTBAR UDESTUE

Fortrækker du at nyde sommeren hjemme i baghaven? Så tvivl ikke – der findes de fedeste gadgets til den ultimative baghave-hygge.

Garden Igloo gør det muligt at flytte sin udestue til hvorhen, du vil. Uden brug af værktøj, kan din Garden Igloo sættes op på alt slags underlag.

Garden Igloo kan bruges forår, sommer og efterår, og vil med garanti blive dit nye yndlingsrum fremover. Til de lidt for solrige dage, anbefales en skyggedug, som dækker ¾ af igloen, og ellers er det blot at nyde solens varme og det tropiske klima i igloen.

VANDLAND I BAGHAVEN

Skal sommeren bruges i Danmark? Her får du muligheden for at give børnene den ultimative oplevelse.

Aquafun Slide & Splash vandglidebanen er perfekt til de varme sommerdage, og er underholdning på højeste niveau for dig og dine børn.

Aqua Silde & Splash forvandler haven til et vandland, og i vil med garanti være de sejeste i nabolaget. Med sine 5 meter, og den oppustede kant i enden, giver vandglidebanen dig den vildeste oplevelse, som ender i et stort plask for enden af banen.

Aquafun Slide & Splash rengøres nemt med vand, og det slidstærke PVC-plast gør, at den er brugbar i lang tid.


Warning: A non-numeric value encountered in /var/www/hjemmelavet-sushi.dk/gadgetdanmark.dk/wp-content/themes/Newspaper/includes/wp_booster/td_block.php on line 1009

SVAR PÅ DETTE

Skriv kommentar her..
Indtast dit navn her