Seiko

I dag samler vi en liste over de fedeste ure – som ikke er smartwatches. Læs med her og se vores liste.

Casio Collection

Casio Collection serien er en række klassiske ure som er udført i 1980′er stil. Der er med andre ord tale om retro-ure, som for øjeblikket er utroligt populære. De findes i alverdens stilarter og i forskellige designs og farver, men mange er med de gammelkendte stållænker og er ikke stå store som nutidens, moderne ure.

I Casio Collection finder du f.eks. gulduret, som du kan se på billedet. Det er et af de mest solgte casio ure for øjeblikket og til prisen på kun kr. 398,00 er det ikke dyrere end at alle kan være med og man kan endda købe det “for sjov” og gå med det, når man synes det passer ind. Det har alarm, dato og stopur og et smart baggrundslys.

Alle Casio Collection urene fås til rimelige priser fra 248,00 til 748,00 kr.

LÆS OGSÅ: Smartwatch test

Casio G-Shock

Et Casio G-shock ur er vel et af de mest sportslige og alligevel klassiske ure i Casios sortiment. Uret findes i mange forskellige farver og designs, så det er muligt for enhver at finde et G-shock ur, der passer i ens egen stil og temperament.

Casio G-shock uret er tillige til at komme i nærheden af rent prismæssigt, idet det starter med et prisskilt på ca. 650 kr. og går så opefter. Så du kan finde et ur både til hverdag og fest med den ypperligste g-shock teknologi.

Strømmen til urværket leveres af et batteri, der oplades af solenergi, så du behøver ikke at frygte at dit ur går ned på grund af at batteriet bliver fladt. Casio G-shock med solenergi teknologi modtager termal og elektrisk energi, der genlader batterierne gennem solpaneler på forsiden af uret.

Urværket går helt præcist, da det modtager signaler til kalibrering af tiden automatisk. G-shock anvender  WaveCeptor teknologien, der modtager radiobølger fra 6 stationer, der er placeret forskellige steder i verden, herunder en i Tyskland og England. Det betyder, at uret selv skifter tiden, hvis du rejser på tværs af tidszoner.

LÆS OGSÅ: 5 sjove men ligegyldige gadgets

Seiko ure

Nu er turen kommet til en anden vigtig spiller på ur-markedet, nemlig Seiko ure. Som Casio er Seiko japansk, men der hører en stor del af ligheden også op. Seiko er startet allerede i 1881 og har altid været en ur-producent. De startede med væg-ure men er ellers mest kendt for introduktionen af quartz ure i 1959 og så var Seiko også det første firma, der annoncerede i TV i Japan. Det skete i 1953.

Senere kom også det første armbåndsur med quartz drev og i dag er Seiko vel det mest kendte urmærke uden for urets moderland, Schweiz. Seiko markedsføres som et sportsligt ur i suveræn kvalitet og lækkert, moderne – men alligevel klassisk design. Seiko er ofte sponsor ved sportsarrangementer og har de sidste mange år været hovedsponsor og tidtager ved verdensmesterskaberne i atletik. Desuden har flere sponsorater i Formel 1 bidraget til mærkets store styrke.


Warning: A non-numeric value encountered in /var/www/hjemmelavet-sushi.dk/gadgetdanmark.dk/wp-content/themes/Newspaper/includes/wp_booster/td_block.php on line 1009

SVAR PÅ DETTE

Skriv kommentar her..
Indtast dit navn her