fidget spinner test

De fleste kender det, lige pludselig sidder man med en kuglepen i hånden og klikker ustandseligt med den og der går ikke længe før man får sendt irriterede blikke eller modtager snerrende kommentarer. Det kan være på kontoret, foran computeren eller egentlig hvor som helst, men oftest gælder det, at man sjældent selv lægger mærke til det.

Det kan betragtes som en form for dårlig vane, som typisk kommer på grund af rastløshed, kedsomhed eller nervøsitet. Rastløsheden eller kedsomheden, som de fleste kender til, bevirker oftest en form for koncentrationsbesvær, hvilket resulterer i at man bare ikke kan sidde stille.

fidget spinner

Fingre og hjerne vil aktiveres og derfor finder man tit selv sig selv med en kuglepen i hånden, ens negle i mundvigen eller på en eller anden måde værende til gene for dem omkring sig.

Er ovenstående noget du kan nikke genkendende til? Så læs endelig med her, hvor vi kommer ind på nogle af fordelene ved en Fidget Spinner.

Fidget spinner

Fidget legetøj har en beroligende effekt

Flere og flere ønsker at ”kurere” denne rastløshed og kedsomhed, som altså bevirker hang til dårlige vaner, netop i form af bl.a. neglebideri og kuglepensklikkeri. Dette har nogle sat sig for at hjælpe med i form af nogle gadgets eller fidget legetøj, der er blevet designet med det formål at kunne hjælpe mod rastløshed mm.

Med denne enormt stigende interesse for disse gadgets, så har du nok allerede hørt om Fidget Cubes og Fidget Spinners. Især den sidstnævnte gadget eller fidget er vildt populær for tiden.

LÆS OGSÅ Pladespiller test

Disse typer af fidgets har hurtigt bevist sig at leve op til deres formål. Flere og flere der prøver den ene eller andet type af fidget legetøj, mærker hurtigt den nærmest vanedannende effekt, som de har.

Mange er skeptiske i starten, men bliver hurtigt omvendt efter de først har prøvet fidgeting af på sig selv. Der er bare noget ganske tilfredsstillende ved at aktivere fingrene med disse sjove gadgets.

For eksempel ved at klikke på de mange dimsedutter og tingenoter på en Fidget Cube eller spinne og rotere med en Fidget Spinner. Mange oplever en form for øget koncentration, mindre rastløshed og mere mentalt overskud.

Hvad er en Fidget Spinner?

Nogle kalder den for et stykke skrivebordslegetøj, en gadget eller et lille instrument til at hjælpe mod rastløshed. Den kan være designet på mange forskellige måder og ligeledes er det forskelligt hvilken måde den kan spinne på.

Typisk, så er en Fidget Spinner lavet i plast, fx via 3D print, hvor der er sat en eller flere kuglelejer i – dog ses de fremstillet i flere forskellige typer af materialer. Kuglelejet sikrer den optimale og lette rotation, som nok er en af de ting der gør det at spinne så tilfredsstillende.

Denne hånd spinner kan aktivere fingrene enten ved at spinne den mellem fingrene eller bare ved at have den i hånden og lade den vandre imellem fingrene. Den kommer i mange forskellige afskygninger og der kan vælges efter ens egne præferencer.

Fordelene ved en Fidget Spinner

Alle kan drage nytte af at bruge en sådan hånd spinner og fordelene kan være mange og forskellige fra person til person. Hidtil har mange allerede opdaget, at disse Fidget Spinners kan have en beroligende og afslappende virkning.

Derfor kan folk der lider af en mild form for ADHD også finde denne fidget/gadget nyttig – den kan hjælpe dem med at bevare deres koncentration og ro. Den voksende interesse og folks egne reaktioner taler for sig selv.

Fidgeting har vist sig at hjælpe folk med ADHD og børn, der har svært ved at koncentrere sig i skolen. Ikke sagt, at fidget spinners kun er til personer med ADHD eller folk der døjer med rasløshed. Spinneren er også nyttig for personer, der arbejder på et kontor.

At arbejde i stillesiddende stilling kan nemt forårsage rastløshed – i disse situationer tyr mange til en af de mere irriterende vaner, så som neglebidning, tromme på skrivebord eller kuglepens-klik. Fidget spinneren kan være det bedre alternativ og en god måde til at komme af med ens overskydende energi på.

En Fidget Spinner behøves dog ikke anses som værende et værktøj imod rastløshed og lignende, men kan ligeså godt være en fed gadget eller stykke legetøj at gå rundt med. Den er forholdsvis nem at bruge og spinne, men med lidt øvelse vil man også kunne begynde at lave nogle sjove og fede tricks med den.

Ønsker du selv at prøve denne gadget, så kan du se nærmere på udvalget af Fidget Spinners hos RS3DPRINT.dk, som selv designer og producerer dette fidget legetøj.

Vi har modtaget vores fidget spinners gratis fra rs3dprint.dk, og vi skylder dem en stor tak.

Fidget spinner

Nogle Fidget Spinners kan også lyse i mørke.


Warning: A non-numeric value encountered in /var/www/hjemmelavet-sushi.dk/gadgetdanmark.dk/wp-content/themes/Newspaper/includes/wp_booster/td_block.php on line 1009

SVAR PÅ DETTE

Skriv kommentar her..
Indtast dit navn her