iphone plus for stor

Overvejer du en iPhone plus, men er i tvivl, om den er for stor? Disse tanker har vi hørt mange udtrykke her på det seneste, og derfor har vi lavet denne artikel, hvor du kan læse fordele og ulemperne ved at have den helt store udgave.

Forleden fik vi en mail i vores indbakke fra en læser, der overvejede, om han skulle anskaffe sig plus modellen, når han skulle købe ny iPhone snart. Dette findes der dog ikke et entydigt svar på, eftersom det helt kommer an på ejeren. Men det er et interessant spørgsmål, som rejser en masse overvejelser.

Derfor besluttede vi os for at forhøre os med forskellige iPhone plus-ejere for at høre deres holdning. Dette åbenbarede en række fordele og ulemper, som alle med tankerne “er iPhone plus måske for stor til mig”, bør tænke over.

Fordele ved iPhone plus

1. Lækkert med stor skærm

En af de ting som helt klart bliver fremhævet af iPhone plus ejerne er, at det er virkelig lækkert med en ekstra stor skærm. Hvis du ofte sidder med din mobil og spiller, læser eller tjekker Facebook, så er det en kæmpe fordel med den store overflade. Den vil gøre disse aktiviteter meget mere behagelige for dig.

”Jeg pendler hver dag i omkring en time, og her er det altså virkelig fedt at have en stor skærm til at komme i gennem ventetiden. Hvis jeg skal sidde på en lille skærm i for lang tid, får jeg ondt i øjnene.” – Espen, 21 år, studerende.

Hvis du derimod ikke bruger din iPhone til andet end at ringe og som alarm, så kan den naturligvis ikke anbefales.

2. Højere opløsning

Endnu en fordel ved plus’eren er, at opløsningen er højere, så du får et skarpere billede. Opløsning er på 1920 x 1080 pixels ved 401 ppi i modsætning til lillebroren, der har en opløsning på 1334 x 750 pixels ved 326 ppi.

iphone plus for stor

Specifikationer – iPhone 7 Plus

  • Skærm: 5,5”
  • Højde: 158,2 mm
  • Bredde: 77,9 mm
  • Dybde: 7,3 mm
  • Vægt: 188 gram

LÆS OGSÅ: Smart trick: Få mere plads på iPhone

Ulemper ved iPhone plus

1. Fylder enormt meget i lommen

Har du små lommer? Så er iPhone plus ikke noget for dig. Stort set alle adspurgte (mænd & kvinder) nævnte, at mobilen kan fylde lidt for meget i lommen til tider.

”Jeg havde ikke på forhånd overvejet, at den ville fylde så meget i lommen. Men det er jo en vigtig faktor at huske. Jeg var hurtigt nødt til at udskifte min, da den simpelthen var for voldsom at have med på farten.” – Nanna, 23 år, studerende.

2. Kan være svær at holde

Hvis du har små hænder, så kan du godt opleve problemer med at holde behageligt om mobilen. Dette gælder især i situationer, hvor du skal tale i telefon eller tjekke den med kun én hånd.

3. Større skærm = større risiko

Mange iPhone-ejere har oplevet at skulle udskifte deres skærm efter at have tabt den. Det er klart, at en mobil med en endnu større skærm også er mere udsat, da der er mere at skade. Dette kan dog blive forhindret med den rette beskyttelse (cover og panserglas).

Specifikationer – iPhone 7

  • Skærm: 4,7”
  • Højde: 138,3 mm
  • Bredde: 67,1 mm
  • Dybde: 7,1 mm
  • Vægt: 138 gram

LÆS OGSÅ: Hvordan sætter man panserglas på iPhone

Konklusion: Er iPhone plus så for stor til mig?

Den endelige beslutning kommer helt an på: hvor, hvornår og hvor ofte du vil bruge din iPhone?

Bruger du lang tid på mobilen eller kun ind i mellem? Hvis du bruger den lang tid ad gangen, så bør du helt klart overveje iPhone plus, da den store skærm vil give dig større brugerglæde.

Men du bør samtidig tænke over, om du fysisk vil få problemer med at holde den i hånden eller opbevare den i lommen. Hvis ingen af disse ting er et problem, og du har de ekstra penge, som plus’eren koster, så kan vi klart anbefale den.

”Jeg købte iPhone plus for omkring 3 måneder siden. Hver gang jeg nu står med en vens iPhone 5, så kan jeg simpelthen ikke holde ud at være på den ret længe. Knapperne er virkelig små i forhold til, hvad jeg er vant til. Det er utroligt så hurtigt, at man vender sig til den større skærm. Jeg kan varmt anbefale det!” – Morten, 33 år, blogger på mobil og tech-siden Netkablet.dk.


Warning: A non-numeric value encountered in /var/www/hjemmelavet-sushi.dk/gadgetdanmark.dk/wp-content/themes/Newspaper/includes/wp_booster/td_block.php on line 1009

SVAR PÅ DETTE

Skriv kommentar her..
Indtast dit navn her