Hvis du har små børn, så kender du det sikkert selv, at det nogle gange kan være ret svært at få de helt små til at falde til ro, når du gerne vil have det.

De hopper og danser rundt i deres små børnesege og vil alt andet end at ligge sig ned og sove. Det er en kamp, som mange forældre skal have hver eneste aften, hvilket naturligvis bliver meget hårdt i længden.

Derfor er det jo også naturligt at spørge sig selv: Er der noget, som jeg kan gøre ved det?

Det første tip er uden tvivl at gøre det mere interessant at skulle ligge sig i sin seng. Men hvordan gør man så det?

Jo, det er faktisk meget simpelt – gør sengen til en sjov oplevelse i sig selv. Du kan for eksempel købe én af disse højsenge i linket, som vi gøre det mere attraktivt for dit barn at ligge sig ned.

I stedet for en alminde seng, så får de en juniorseng, der samtidig er en oplevelse, fordi de skal kravle op i den ad trapper.

Vi har set mange eksempler på, hvordan børnene stryger op i seng, fordi det pludseligt er sjovt!

Og som forældre ved du godt, at nogle gange kan det sværeste faktisk være at få dem ned i sengen i første omgang.

Det vil ikke længere være et problem, hvis du køber dit barn sådan en seng. Der er både nogle, der passer til piger og til drenge. Det er bare skønt!

Nogle andre gadgets som kan være gode er naturligvis, hvis du anskaffer noget specielt og hyggeligt lys med farve, der giver god stemning på børneværelset, eller anskaffer nogle afslappende stykker sovelegetøj, som I kan rode lidt med sammen, inden dit barn ligger sig til at sove helt.

Hvis du følger de ovenstående råd, vil du i hvert fald se en klar forbedring – og det er klart investeringen værd.


Warning: A non-numeric value encountered in /var/www/hjemmelavet-sushi.dk/gadgetdanmark.dk/wp-content/themes/Newspaper/includes/wp_booster/td_block.php on line 1009

SVAR PÅ DETTE

Skriv kommentar her..
Indtast dit navn her