gamer mus guide

Det kan være svært at vide, hvilken gamer mus du skal købe. Det kender jeg i hvert fald fra mig selv af. I dag lærer du, hvilken gamer mus du skal købe.

Der findes et hav af forskellige gamer muse, ligesom der er et hav af forskellige mærker.

De mest typiske mærker er: SteelSeries, Razer, Aerocool, Attitude, Logitech, Bondidea, Mad Catz, Ozone, ROCCAT, Tt, Tesoro, ZOWIE, E-BLUE, Leetgion osv.

Personligt er jeg selv mest vild med Razer, men Logitech og SteelSeries syntes jeg også rigtig godt om. Men da det ikke er mig, der mangler en ny gamer mus, men dig, så vil jeg gå de fleste igennem med dig og vise dig hvor du kan købe dem.


Razer gamer mus

Razer er et mærke jeg personligt selv kan anbefale, fordi de udelukkende beskæftiger sig med at lave gaming udstyr.

Så lad os kigge på hvilke gamer muse der er på markedet af mærket razer.

Razer Abyssus er udviklet til gamere som søger kvalitet, pålidelighed og ydelse. Razer Abyssus har ultrahurtige knapper for at give maksimal følbar feedback. Med en kompromisløs 3500 dpi Razer Precision™ 3.5G infrarød sensor, som sin kærne, tager den fuld kontrol over alle dine handlinger med perfekt sporing, så du kan vinde over dine modstandere.

Uanset om du laver små eller store bevægelser, så har Razer Abyssus kontrol over alle dine bevægelser og vil på intet tidspunkt miste sporingstab. Så ønsker du at lave en række pentakills i LOL (League of legends) eller lave en række headshot i counter strike? Så er dette musen for dig.

Musen ligger samtidig i en rigtig fornuftigt pris.

LÆS OGSÅ: Billig drone test

Razer DeathAdder 2013 Gaming Mus

Denne gamer mus er speciel, fordi den er blevet opgraderet med verdens første 6400dpi optisk sensor, hvilket gør du opnår en ekstrem høj præcision. Du beholder samtidigt den samme følelse som du ellers er vant til hos Razer. Denne mus kan bruges på alle razer musemåtter.

Razer Imperator 2012 4G Expert Ergonomic Gaming Mus

Razer Imperator 2012 er udstyret med ultra-præcise 4G Dual Sensor System, som både benytter sig af laser og optisk sensor for at forbedre præcisionen i trackingen, ved at kalibrere til forskellige overflader og justering af liftoff tracking. Der er forbedret gummibelægning på siden for at give maksimal komfort og greb på gamer musen. Denne gamer mus er udstyret til at vinde hvert spil!

Razer Naga Hex MOBA/Action-RPG Gaming Mus

Razer Naga Hex egner sig til MOBA og action RPG spil! Det smarte ved denne gaming mus er at den ser mega cool ud og at den har 6 store tommel taster, som gør du kan indtaste dine spells og færdigheder og giver dig ekstraordinær kontrol.

Razer Naga Epic Elite – Wireless MMO Gaming Mus

Razer Naga Epic MMO Gaming Mus er videreudviklingen af den prisbelønnede og utroligt populære Razer Naga. Denne gamer mus har 17 MMO-optimerede knapper.

Razer Mamba 2012 4G Elite Wireless Gaming Mus

Razer mamba 2o12 elite dual giver dig en yderst god spiloplevelse. Denne gamer mus gør brug af både laser og en optisk sensor. Musen er trådløs. Alt i alt en god gamer mus til pengene.

Razer Naga 2014 Gaming Mus

Som titlen på denne gamer mus antyder så er dette den splinternye udgave af Razer Naga modellen.

Denne gamer mus har fået en lang række forbedringer og derfor ekstremt præcis og fungere på ethvert underlag.

Prisen for denne gaming mus er sølle 549,00 kr.

LÆS OGSÅ: Anmeldelse af Fidget Cube

Razer Naga League of Legends

Er du en dedikeret League Of Legends spiller? Så er det denne mus du skal have. Jeg spiller selv ekstremt meget lol og overvejer derfor selv at købe denne mus. Da jeg syntes den ser mega fed ud med sit lysende league of legends mærke på musen. Prisen er heller ikke så dyr.

Razer Orochi 2013 Bluetooth Gaming Mus

Dette er en højkvalitetsmus til billige penge. Musen benytter sig af bluetooth, men man kan også benytte ledning. Dette er op til dig hvad du syntes er rarest at game med.

Batteritiden er 30 timer og der er en tænd og sluk knap på musen. Så denne mus løber ikke bare lige sådan tør for strøm!

Musen har 4G 6400DPI sensor. Denne højpræcision giver dig mulighed for at være dominerende i ethvert spil!


E-BLUE gamer mus

E-BLUE Cobra er musen til den prisbevidste gamer. Her får du en rigtig god gaming mus til en rigtig fornuftig pris. Musen fås både i sort og hvid udgave.

En mus der reagerer præcist og med et lækkert blåt lys, som man lægger mærke til! En super fed mus der ikke koster mere end 179,00 kr.

Du får bl.a. ultra sensitiv optisk sensor, justerbar DPI på 4 niveauer, gummi overflade grip i siderne og naturligvis er musen ergonomisk udformet.


Warning: A non-numeric value encountered in /var/www/hjemmelavet-sushi.dk/gadgetdanmark.dk/wp-content/themes/Newspaper/includes/wp_booster/td_block.php on line 1009

SVAR PÅ DETTE

Skriv kommentar her..
Indtast dit navn her