Er du ved at løbe tør for plads? Så er en ekstern harddisk den helt rigtige løsning for dig. Stort set alle eksterne harddiske kan tilsluttes til din computer med et USB-kabel, og det er en langt lettere og mindre teknisk løsning end at skifte din computers interne harddisk.

Men hvad er vigtigt at tænke over, inden du går ud og køber? Læs med herunder og bliv klogere.

Kend dine behov

Som altid skal du starte med at finde ud af, hvilke behov du ønsker dækket i en ekstern harddisk. Hvor meget plads har du reelt brug for? Hvis du blot skal bruge plads til backup af lidt dokumenter, billeder og andre småfiler, så skal du jo ikke rende ud og købe en ekstern harddisk med mere plads, end du reelt har brug for.

Hvis du kun skal gemme småfiler på din eksterne harddisk, så er 320GB mere end rigeligt til dig.

Skal du gemme småfiler samt et par film, fotoalbums, programmer og store dokumenter, så skal du lede efter en ekstern harddisk med mellem 500GB og 1TB plads.

Har du behov for at gemme massevis af Blu-ray film, som virkelig fylder, så skal du lede efter en ekstern harddisk med over 1TB diskkapacitet.

LÆS OGSÅ: Vælg den gamer PC der passer dig

Køb kvalitet

Mange køber en harddisk for at opbevare deres filer i mange år – uden de går tabt hen ad vejen.

Hvis dette også gælder for dig, så husk at køb god kvalitet, der holder.

Det er surt at miste en masse vigtige filer eller billeder, bare for at spare 200 kroner. Derfor bør du altid sørge for at købe nogle af de mærker, som er kendte for at levere holdbar kvalitet.

Dette indebærer mærker som:

  • Samsung
  • Toshiba
  • Kingston

Dette er bare nogle få af de mange kendte brands derude, hvor du er sikret et godt produkt.

LÆS OGSÅ: 5 musts til en fed gameraften


Warning: A non-numeric value encountered in /var/www/hjemmelavet-sushi.dk/gadgetdanmark.dk/wp-content/themes/Newspaper/includes/wp_booster/td_block.php on line 1009

SVAR PÅ DETTE

Skriv kommentar her..
Indtast dit navn her