Du kan finde de perfekte gadgets til dig selv!

Kan du lide alt ved din arbejdsplads, som tingene er lige nu? For mere end 60 % af os danskere vil svaret på dette spørgsmål være et nej. Muligvis ikke et rungende nej, men stadig et nej.

Dette er ikke nødvendigvis, fordi vi ikke bryder os om vores arbejdsplads eller de mennesker, der er omkring os. Vi har måske bare nogle ting, som vi savner eller mangler, når vi sidder på pinden.

Og det er meget simpelt, hvad mange af os går og mangler i hverdagen på vores arbejdsplads – i hvert fald hvis du spørger mig.

Stil dig selv det følgende spørgsmål: hvilke ting har du derhjemme? Har du sjove og spøjse sager, der gør dig glad i låget samt lige giver et afbræk fra hverdagen. Ting og sager, som måske vækker minder eller spil til tidsfordriv.

Alle sådanne sager er med til at skabe et godt hjem, hvor du føler dig glad og tilpas. Dette er præcis hvorfor, du bør medbringe nogle af disse sager til din arbejdsplads.

For eksempel hvis du arbejder i HR og har et stort rekrutteringsprojekt foran dig. Du kan måske ikke lige overskue det, da det kommer til at blive en ulidelig lang rekrutteringsproces, hvor der skal findes mange nye potentielle ansatte.

Spice denne oplevelse lidt op med nogle personlige sager og små gadgets eventuelt, som du har derhjemme. (Du kan selvfølgelig også vælge at få hjælp til denne insourcing af folk, der virkelig har erfaring med store projekter).

Men det gælder ligeså meget i andre situationer, hvor du som ansat skal udføre noget arbejde, der er virkelig kedeligt. Så kan du vælge at pryde hverdagen med lidt liv og glade dage.

Det kan også være ved et elektrisk løbehjul, hvis jeres kontor har en lang gang. Dette er noget, der kan give et lille glædeligt afbræk i løbet af dagen, som virkelig ikke må undervurderes i det daglige liv.


Warning: A non-numeric value encountered in /var/www/hjemmelavet-sushi.dk/gadgetdanmark.dk/wp-content/themes/Newspaper/includes/wp_booster/td_block.php on line 1009

SVAR PÅ DETTE

Skriv kommentar her..
Indtast dit navn her