Nu begynder solen meget langsomt at bryde frem – selvom kulden selvfølgelig i den grad er over os, så er der ingen tvivl om, at vi nærmere os sommeren langsomt. Dag for dag bliver de lyse timer længere og jeg kan umuligt være den eneste, der er lykkelig for dette.

Der er bare noget ved sommeren, som gør en gladere. Man er mere social og ude med sine venner indtil sent. Dage føles bare meget længere -det er i sandhed en magisk tid på året, som man virkelig skal huske at sætte pris på, da den forsvinder hurtigt igen også.

I dag har jeg set lidt på nogle fede ting, som kommer til at præge min stil denne sommer. Læs med herunder hvis du vil se, hvad jeg skal rocke.

1. Solbriller

Jeg har aldrig været den store solbrillefyr for at være ærlig. Alle min bekendte har altid gået vildt meget op i dette og til tider brugt tusindvis af kroner på dette.

Ikke mig. Lang fra faktisk. For mig handler det mere om at få kvalitet til lavpris, så man samtidig ikke har noget imod at efterlade dem ved poolen, mens man lige går på wc for eksempel.

Jeg gider ikke være nervøs for at de bliver stjålet eller våde, hvis jeg har dem på i poolen. Solbriller skal kunne 2 ting “i mine øjne” eller skulle jeg sige: FOR mine øjne.

For det første skal de se godt ud at have på. Og så skal de kunne skærme MEGET for solen – jeg orker ikke de der briller, hvor de nærmest ikke hjælper noget.

Derfor anbefaler jeg nogle af disse solbriller. De er god kvalitet og koster ikke en bondegård – lige som det burde være.

2. Taske

Noget andet, som jeg også gerne vil sætte fokus på denne sommer, er en ny taske. Jeg har et seriøst arbejde, og skal fremstå professionel i mange sammenhænge.

Men samtidig har jeg også fritidsaktiviteter, der kræver, at jeg har lidt plads i tasken til nogle store indendørssko.

Det gælder derfor for mig om at finde det helt rette match mellem prof og casual. Er det muligt, tænker du måske?

Men ja – det er det faktisk. Du kan selv tage et kig på disse herretasker.

Jeg tænker noget i brun læder, som matcher mig i fritiden med hensyn til farven og læderet signalerer noget prof, som jeg godt kan lide.

3. Halskæder

Til sidst vil jeg nævne noget, som jeg normalt aldrig går med. Men det er samtidig vigtigt at prøve noget nyt ind i mellem.

Så denne sæson vil jeg faktisk udfordre mig selv en smule, og jeg synes, at du burde gøre det samme. Find noget, som du normalt aldrig ville iføre dig, og giv det et skud – bare 1 gang.

Det kan være, at du faktisk bliver overrasket og får en masse komplimenter – pointen er, at du ikke ved det, før du prøver.

Jeg har derfor set lidt på nogle af halskæderne her og har tænkt mig at prøve én af de der i sølv. Jeg tror, at guld vil være lidt for coolguy/tryhard til min person, hvilket jeg ikke kan pull off, så sølv er et bedre match for mig personligt.

Det er i hvert fald anderledes, men måske det vil fungere for mig.

Skal du også udfordre dig selv denne sæson eller bare opdatere din stil, så tjek nogle af mine links i denne artikel og lad dig inspirere!


Warning: A non-numeric value encountered in /var/www/hjemmelavet-sushi.dk/gadgetdanmark.dk/wp-content/themes/Newspaper/includes/wp_booster/td_block.php on line 1009

SVAR PÅ DETTE

Skriv kommentar her..
Indtast dit navn her