Den kinesiske virksomhed Huawei ligger lige nu nummer to i verden på listen over leverandører af telekommunikationsudstyr – kun overgået af den svenske virksomhed Ericsson.

SPONSORERET INDHOLD

Men hvad er det egentlig for en virksomhed, vi har med at gøre her? Det vil denne artikel kigge nærmere på. Hvis du har behov for en ny Huawei mobil, men økonomien ikke rækker til det, så kan du se dine muligheder her.

Huawei er især kendt for at sælge mobiler/smartphones (hvor virksomheden ligger nummer tre i verden som leverandør) og tabletcomputere – men virksomheden sælger for eksempel også modemmer til mobilbredbånd.

På den måde udbyder Huawei flere af de ting, som der er enorm efterspørgsel af i verden for tiden.

Slår man op i ordbogen, kan man se, at Huawei bliver oversat til noget i retning af action eller præstation. Og man må sige, at virksomheden har lykkedes med at overbevise verdensbefolkningen om, at man kan få både action og præstation med Huawei.

Det viser sig nemlig, at en tredjedel af jordens befolkning anvender enten Huaweis services eller produkter. Samtidig er Huawei i stand til at bide skeer med de helt store spillere på markedet og i midten af 2017 lykkedes det Huawei at overhale Apple inden om og blive den næststørste smartphoneproducent i verden. Kun Samsung er en større producent.

Den store fremgang har blandt andet resulteret i, at Huawei nu også forsøger at investere i ting som maskinlæring og kunstig intelligens i håbet om yderligere fremgang. For det er netop Huaweis målsætning konstant at være dem, der kan skabe, udvikle og levere den nyeste teknologi til verdensmarkedet.

Derfor satses der også så massivt på innovation og nytænkning i virksomheden i håbet om at udvikle og forbedre produkter.

Huawei har også i den grad gjort sit indtog i Danmark, hvor virksomheden i første halvår af 2017 oplevede en 70 procents fremgang i salget af smartphones sammenlignet med første halvår af 2016.

På den måde har Huawei presset sig ind på tredjepladsen over virksomheder, der sælger mobiler i Danmark. Samtidig har virksomheden lavet en mobilnetværks-aftale med TDC, som kun yderligere forstærker Huaweis position i Danmark.

Alt tyder derfor på, at vi i fremtiden kan forvente os meget af den store kinesiske telekommunikationsvirksomhed.

Fakta om Huawei:

  • Det var forretningsmanden Ren Zhengfei, der i 1987 grundlagde privatvirksomheden Huawei.
  • Virksomheden har siden sin etablering haft hovedsæde i den kinesiske by Shenzhen.
  • I dag beskæftiges mere end 110.000 personer af Huawei og op imod halvdelen af dem arbejder med at udvikle produkter og forske i, hvordan nye produkter kan udarbejdes.
  • Der findes virksomhedsafdelinger af Huawei i 20 lande, for eksempel i USA og Sverige.
  • Virksomheden er blevet etableret på det helt rigtige tidspunkt, i en tid hvor hele verdens telekommunikations-forbrug – inklusive kinesernes – er eksploderet.

Warning: A non-numeric value encountered in /var/www/hjemmelavet-sushi.dk/gadgetdanmark.dk/wp-content/themes/Newspaper/includes/wp_booster/td_block.php on line 1009

SVAR PÅ DETTE

Skriv kommentar her..
Indtast dit navn her