hørebøffer test

Læs hvilke hørebøffer der er bedst i test

Hørebøffer er meget mere end bare en smart måde at høremusik på alle steder. Helt ligesom din computerskærm eller mobilskærm er vigtig for din visuelle oplevelse, spiller dine hørebøffer også en afgørende rolle i forbindelsen mellem dig og din yndlingsmusik. Dette er også grunden til, at det er vigtigt at investere i et par gode hørebøffer. Her er det vigtigt ikke at lade sig snyde af et flot design, da det er det indre der tæller. Dog er de hørebøffer, som vi har medtaget i vores liste alle med et super lækkert design – samtidig med, at der er styr på det indre.

Efter du har prøvet et par lækre hørebøffer og oplevet den gode lydkvalitet, vil du ikke kunne gå tilbage til dårlige høretelefoner, da disse slet ikke kan matche den høje kvalitet, som du finder med disse hørebøffer. Oplevelserne kan slet ikke sammenlignes, så derfor burde du også overveje et par kvalitets høretelefoner, når du skal til at vælge.

Herunder kan du læse vores test af tre super lækre par.

 

Bluedio 4.1 stereo headset – 299,-

hørebøffer

hørebøffer

Denne model har en indbygget mikrofon med intelligent støjreduktion, der reducerer omgivende støj mens du taler. Herudover har de store 57MM dynamiske drivere og ørepuder, som er tilpasset til den bedste lyd. Du kan tilslutte din mobil via bluetooth. Hørebøfferne leverer relativ god lyd for pengene.

På en 2 timers opladning får du omkring:

 • 40 timers musik
 • eller 45 timers taletid
 • Samt 1600 timers standby

Der følger naturligvis en oplader med samt et kabel, så du ikke behøver at anvende den trådløse funktion.

Specifikationer:

 • Mærke: Bluedio
 • Rækkevidde: Maks 10 meter
 • Frekvensgang: 20Hz-20kHz
 • Størrelse: 175 x 85 x 182mm

 

Køb her

 


 

Philips hørebøffer – *TESTVINDER* – 629,-

hørebøffer

hørebøffer

Med disse Philips hørebøffer får du op til 99 % støjreduktion, hvilket giver dig den ultimative musikoplevelse. Herudover kan du nemt manøvrere musikken på grund af det lækre finger-touch-kontrol. Du kan nemt tilslutte din bluetooth enhed – eksempelvis din mobil – med et enkelt tryk. Det er nemt og super smart. Uden tvivl vores favorit valg af hørebøffer.

Specifikationer:

 • Ergonomiske ørepuder, der sikrer at de er behagelige at lytte med i timevis. Samtidig giver det også en meget tæt forsegling
 • Foretag håndfrie opkald med mikrofon og Bluetooth 4,0
 • Bluetooth parring med et tryk
 • Batteritid op til 16 timers trådløs musik – genopladeligt
 • Kan afspille musik og foretage opkald på to enheder på én gang
 • Lydkabel til at høre musik uden den trådløse funktion

 

Køb her

 


 

Bose QuietComfort 25 – 2799,-

hørebøffer

hørebøffer bedst i test

Disse Bose hørebøffer er virksomheden selv blevet ”redesignet”, for at give lytteren en endnu bedre musisk oplevelse samt for at gøre dem mere behagelige at bære. Vi indrømmer gerne, at når man tager dem på, så skabes der en speciel stemning. Musikken har nye kraftfulde nuancer og du kan let forsvinde væk i et stykke musik. Al støj udefra drukner og der er kun dig og musikken. Det er en meget fed oplevelse, men til prisen, kan vi her på redaktionen godt ”nøjes” med Philips hørebøfferne, da de også giver en nærmest lige så god oplevelse. Så på grund af prisen, giver vi ”kun” 4 stjerner, da denne for mange måske er en anelse for høj. Men dette par giver den vildeste oplevelse, bare ikke så det er værd at smide dobbelt så meget efter dem.

Specifikationer:

 • Lette around-ear form, der er behagelige at bære hele dagen
 • Styr musik & opkald med inline fjernbetjening/ mikrofon
 • Lækkert design
 • Når de løber tør for batteri, kan de spille videre uden støjreduktion

 

Køb her

 


Se flere hørebøffer

Du kan se mange flere gode hørebøffer her.


Bedste hørebøffer

Fandt du, hvad du skulle bruge for at finde de rette hørebøffer? Ellers er du som altid velkommen til at skrive til os, så vi kan tilføje og teste et par hørebøffer mere, som du måske går og overvejer at købe. Du kan kontakte os her.

LÆS OGSÅ: Powerbank test


Warning: A non-numeric value encountered in /var/www/hjemmelavet-sushi.dk/gadgetdanmark.dk/wp-content/themes/Newspaper/includes/wp_booster/td_block.php on line 1009

SVAR PÅ DETTE

Skriv kommentar her..
Indtast dit navn her