Hvordan sætter man panserglas på iphone

Hvis du lige som størstedelen af alle danskere i dag, ejer en smartphone, så skal du hver dag bekymre dig, om du taber den og skærmen er ødelagt for altid. Det kan nemlig være ekstremt dyrt at få fixet denne type af skade, og ikke mindst irriterede at skulle bruge sin tid på. Men hvad kan man så gøre ved dette? Løsningen er simpel og du har formentlig også hørt om den før: Panserglas.

Denne type løsning er blevet ekstremt populær og der findes et hav af forskellige størrelser, der passer til næsten alle smartphones i dag. Et problem som mange dog møder, når de anskaffer sig sådan beskyttelse er, at glasset kan være lidt af en udfordring at påføre perfekt. Heldigvis for dig har vi her samlet nogle gode råd, der kan hjælpe dig.

Først skal du starte med at slukke din mobil, så skærmen er sort. På denne måde kan du nemlig nemmest se, om du mangler at rense skærmen yderligere. Samtidig gør det også påførelsen lettere. Herefter skal du benytte mikrofiberkluden og tørre glasset på din mobil fuldkommen.

Nu skal du til at gennemføre påførelsen. Du begynder med at afmontere det første lag af. Den side, som du har taget det først lag film af, er den side, der skal sættes på din mobil. Herefter skal du placere glasset korrekt på din smartphones skærm. Det er vigtigt at gøre dette forsigtigt og ordentligt, da nogle typer panserglas kun giver dig én chance.

Når dit panserglas er sat, som det skal, så vent omkring et minut og tag herefter det sidste lag film af.

LÆS OGSÅ: Sports høretelefoner test

Hvor køber jeg et godt panserglas?

Der findes et hav af forhandlere online og du kan nemt finde den billigste webshop, der sælger panserglas på Pricerunner eksempelvis. Se både på tykkelsen samt hvor nemt det er at påføre, da det kan være irriterende at komme til at fejle og panserglasset er “spildt”.

Få flere gode tips til din mobil lige her.

 

Dette indlæg er skrevet i samarbejde med mobil-daekning.dk.


Warning: A non-numeric value encountered in /var/www/hjemmelavet-sushi.dk/gadgetdanmark.dk/wp-content/themes/Newspaper/includes/wp_booster/td_block.php on line 1009

SVAR PÅ DETTE

Skriv kommentar her..
Indtast dit navn her