Indsend artikel

Har du en spændende nyhed der involverer gadgets?

Så kan du indsende din artikel til os og så udgiver vi den, hvis den matcher vores side helt rigtigt. Du må også gerne indsende dine egne personlige tests og anmelder af tech og gadgets. Vi er ligeledes meget interesserede i VR, så hvis du har en spændende historie vedrørende dette, er vi klar på at udgive den.

Det er også muligt for webshopsejere at gøre opmærksom på deres egne produkter med en neutral anmeldelse af disse. Din artikel vil dog ikke blive godkendt, hvis den er for reklamerende eller ikke har nok journalistisk værdi. Det vigtigste er at skabe værdi for vores læsere. Så hvis du også elsker at blogge om gadgets, er du kommet til det helt rette sted.

Inden du indsender din artikel til os, så sørg for at den indeholder få fejl. Vi godtager ikke fejlfyldte artikler, som tager for lang tid at rette efterfølgende. Brug derfor god tid på den artikel, som du vælger at indsende til os.

Du kan med fordel også dobbelttjekke, at vi ikke allerede har skrevet en artikel om det emne, som du overvejer.

Din artikel skal have mindst 400 ord og den må maks indeholde to udgående links.

Du er meget velkommen til at kontakte os, inden du indsender din artikel, så vi kan drøfte indholdet sammen.

Med andre ord er alle beskeder meget velkomne her og du skal ikke tøve med at stille spørgsmål.

Med venlig hilsen

Hele holdet bag GadgetDanmark

 


 

Hvis du i stedet ønsker, at VI skal anmelde og teste dine produkter så kontakt os her. Så skriver vi artiklen og giver en sandfærdig beskrivelse af vores oplevelse med produktet.

Alle artikler med sponsoreret indhold / produkter vil blive markeret i artiklen, så læserne er klar over, at der er tale om et samarbejde.