Find priser på den nye ipad 4 her også kendt som the new ipad. Den nye iPad 4 er et helt igennem fantastisk stykke elektronik, og den har allerede opnået stjernestatus verden over. Eksperter verden over har vurderet denne til, at være et af de mest eftertragtede stykker “legetøj” nogensinde, og med et væld af salg allerede, tegner det til, at de går hen og får ret.

LÆS OGSÅ: Læs alt om iPad 3 her

Den nye iPad 4, er mere end bare et flot design, med uovertruffne egenskaber, den gengiver det smukkeste billede, der til dato er set på det globale tablet-marked. Den unikke retina-skærm, gør noget helt specielt ved den enkelte bruger, der nok bedst beskrives som: Skarpt, unikt og ikke til at undvære igen.

Den nye iPad 4 har en brugervenlig flade, der styres af det eminente iOS 6.0.1, hvor der er adgang til alt, lige fra millioner af apps, til en verden, omtalt som the world wide web.

Når du skal ud og købe en iPad, så bør du i særdeleshed have denne iPad 4 med i dine tanker. Prisen viger ikke særlig meget fra de andre modeller, som iPad 2 og iPad 3, så de ekstra skillinger vil være godt givet ud.

Når en iPad bliver lanceret, er det altid med en vis skepsis fra diverse medier, men denne gang må hver og en af dem sluge sine uholdbare ord igen. Denne iPad bliver svær at slå, men mon ikke at Apple gør et forsøg.

LÆS OGSÅ: iPad Air

Har du den lækre Apple iPad 4, bør du se dig om på markedet for gadgets der understøtter denne. Der er efterhånden så mange at komme efter. Prøv eks vis de strømbærende power banks der med genopladelige batterier sørger for, at din ipad aldrig løber tør for strøm. Men vær opmærksom på, at det ikke er alle power banks der kan oplade en ipad. Vi har to eksempler her, der kan! Denne power bank med 7800 mah og denne power bank med 10400 mah

Hvis du vælger en model med muligheden for trådløst internet frem for WiFi modellerne, er det naturligvis vigtigt, at du vælger det bedste abonnement til dit behov.

DEL
Forrige artikeliPad mini vs. Nexus 7
Næste artikelGadgets til bilen

Warning: A non-numeric value encountered in /var/www/hjemmelavet-sushi.dk/gadgetdanmark.dk/wp-content/themes/Newspaper/includes/wp_booster/td_block.php on line 1009

SVAR PÅ DETTE

Skriv kommentar her..
Indtast dit navn her