Den nye iPad Air er et helt igennem fantastisk stykke elektronik, og den har allerede opnået stjernestatus verden over. Eksperter verden over har vurderet denne til, at være et af de mest eftertragtede stykker “legetøj” nogensinde, og med et væld af salg allerede, tegner det til, at de går hen og får ret.

LÆS OGSÅ: Derfor bør du købe en iPad mini

Den nye iPad Air, er mere end bare et flot design, med uovertrufne egenskaber, den gengiver det smukkeste billede, der til dato er set på det globale tablet-marked. Den unikke retina-skærm, gør noget helt specielt ved den enkelte bruger, der nok bedst beskrives som: Skarpt, unikt og ikke til at undvære igen.

Den nye iPad Air har en brugervenlig flade, der styres af det eminente iOS 7.0, hvor der er adgang til alt, lige fra millioner af apps, til en verden, omtalt som the world wide web.

iPad beskyttelsesfilm

Når du skal ud og købe en iPad, så bør du i særdeleshed have denne iPad Air med i dine tanker.
Prisen viger ikke særlig meget fra de andre modeller, som iPad 2 og iPad 3, så de ekstra skillinger vil være godt givet ud.

Når en iPad bliver lanceret, er det altid med en vis skepsis fra diverse medier, men denne gang må hver og en af dem sluge sine uholdbare ord igen. Denne iPad bliver svær at slå, men mon ikke at Apple gør et forsøg igen til næste år.

LÆS OGSÅ: iPad mini vs. Nexus

En af de mest markante forbedringer denne gang og grunden til at den hedder iPad Air, er at den er blevet mindre.
Skærmen er stadig 9,7″ men rammen er blevet smallere og tyndere, hvilket har resulteret i at vægten er faldet til næsten 2/3 af hvad den tidligere vejede, nemlig 469 gram mod de tidligere 601 gram.

Den er nemmere at holde i hånden og kan nemt bruges som e-bogs læser, hvor det før var ipad mini man burde købe hvis det primære formål med din iPad var at læse bøger.


Warning: A non-numeric value encountered in /var/www/hjemmelavet-sushi.dk/gadgetdanmark.dk/wp-content/themes/Newspaper/includes/wp_booster/td_block.php on line 1009

SVAR PÅ DETTE

Skriv kommentar her..
Indtast dit navn her