iPad beskyttelsesfilm

iPad beskyttelsesfilm beskytter din iPad imod ridser og skrammer på skærmen. Uden iPad beskyttelsesfilm kan du risikere at skulle af med mange penge til en iPad reparation, hvis du skal udskifte skærmen i iPaden.

Hvis du skal reparere din iPads glasskærm koster det over 1.500 kr, imens iPad beskyttelsesfilm koster under 100 kr.per styk. iPad beskyttelsesfilm kan i mange tilfælde forhindre, at du skal få din iPad repareret, og derfor får beskyttelsesfilm til iPad vores anbefaling.

LÆS OGSÅ: Er iPad mini bedre

HVORDAN SER IPAD BESKYTTELSESFILM UD?

Beskyttelsesfilm er et meget tyndt og gennemsigtig ark, som sættes på iPad skærmen for at beskytte imod ridser og skrammer.

iPad beskyttelsesfilm klistrer fast til iPaden helt naturligt og uden at efterlade lim-rester og andet. Det er altså som et gennemsigtig klistermærke
bare uden lim, selvfølgelig.

iPad beskyttelsesfilm

GØR IPAD BESKYTTELSESFILM SKÆRMEN UTYDELIG?

Nej. Beskyttelsesfilmen er helt gennemsigtigt, og iPaden vil derfor se ud som den gjorde før du fik beskyttelsesfilm.
Den er nemlig skabt så din iPad beholder den lækre komfort, og din fingre vil stadig glide let over skærmen, præcis som hvis du ikke havde beskyttelsesfilmen på.

LÆS OGSÅ: Sådan får du gratis bøger på din iPad

HVOR LANG TID HOLDER BESKYTTELSESFILMEN?

iPad beskyttelsesfilm kan holde i meget lang tid faktisk er der eksempler, hvor det har holdt i flere år. Det er jo blevet skabt til at glide fingrene frem og tilbage på ligesom en iPad skærm. Beskyttelsesfilmen til iPad er meget let at tage af igen, og uden der bliver efterladt rester eller mærker på iPaden. Derfor kan du udskifte beskyttelsesfilmen når som helst.


Warning: A non-numeric value encountered in /var/www/hjemmelavet-sushi.dk/gadgetdanmark.dk/wp-content/themes/Newspaper/includes/wp_booster/td_block.php on line 1009

SVAR PÅ DETTE

Skriv kommentar her..
Indtast dit navn her