Apples nye iPad mini udkommer i butikkerne på fredag, den har dog kunne forudbestilles på appels egen hjemmeside siden sidste fredag. iPad mini er ifølge flere anmeldere den bedste iPad appel har lavet indtil nu. Anmelderene beskriver den som en kvalitetstablet der pga. størrelsen ville blive mere brugt ind den nye iPad.

I USA har flere medier allerede haft fat i den nye iPad mini og fælles for deres anmeldelser er der enighed om, at størrelsen der også har stor indflydelse på vægten er lyspunkterne, men også det nye design falder i god smag. Den manglende retina-skærm burde dog være der når prisen er taget i betragtning. De mener dog ikke den lavere opløsning bør afholde dig fra at købe den, i teorien er den kvalitetsmæssig en mellem ting mellem iPad 3 og den nye iPad.

LÆS OGSÅ: iPad mini vs. Nexus 7

iPad minis batteri er på nuværende tidspunkt markeds mest udeholdene og Engadgets fik den til at afspille video i hele 12 timer og 43 minutter før den gik tør. Det er langt mere ind Samsung Galaxy Tab 7,7 af 42 minutter som af mange ses som konkurrent.

Der er lidt uenighed om den er god at holde på. Nogle mener den er behagelig og nem at have i en hånd, andre syntes den er for glat. CNET: skriver at iPad er chokerende nem at holde om og på trods af sin bredde føles den ligeså let som en Kindel.

Overordnet er, at alle der har haft iPad mini er enige om en ting nemlig, at apple igen har skabt en tablet der vil blive stor-sælger og hvis ikke den bedste tablet på markedet så tæt på! Den er dog også den dyreste med en prisforskel på 20 % til konkurrende tablets. Men opvejer man den unikke byggekvalitet og det største tilpassede udvalg af apps så er prisen ikke så skæv.

iPad mini ligger på en priser fra 2.599 kroner hos apple.dk

LÆS OGSÅ: Sådan får du gratis bøger på din iPad


Warning: A non-numeric value encountered in /var/www/hjemmelavet-sushi.dk/gadgetdanmark.dk/wp-content/themes/Newspaper/includes/wp_booster/td_block.php on line 1009

SVAR PÅ DETTE

Skriv kommentar her..
Indtast dit navn her