iPhone 8 har ikke engang fået en fast udgivelsesdato endnu og allerede er spekulationerne vedrørende dens funktioner godt i gang. Læs den nyeste melding vedrørende den kommende mobil her.

Vi har før omtalt alle de nye ændringer, som eksperter og interne kilder har bragt frem i lyset, men nu er der altså endnu en kæmpe ændring forud for den kommende release.

Den næste iPhone, der er den ottende i rækken, kommer nemlig ikke til at blive kaldt iPhone 8. Sådan lyder det i hvert fald fra pålidelige kilder, der har tæt kontakt med Apples team.

Den nye iPhone kommer i stedet til at blive kaldt ”iPhone Edition”.

Dette kan måske lyde mærkeligt i manges øre, og mon ikke de fleste mobilejere stadig kommer til at referere til den som iPhone 8?

Der er dog en helt særlig grund til denne navneforandring. Omdøbelsen skyldes nemlig, at Apple ønsker at signalere, at det er en ekstremt top kvalitetsmobil.

Dette signal kunne man ikke sende på samme måde, hvis den blev kaldt iPhone 8, da dette giver indtrykket af, at deres nye model bare er endnu en i rækken.

Navnet skal altså være med til at skabe en slags luksuriøs følelse hos brugerne og give den nye smartphone et stærkere image.

LÆS OGSÅ: Frygter du, at iPhone plus er for stor

iphone plus for stor

Ny pris til at matche nye navn

Sammen med navnet kommer også en betydelig prisstigning, der for danske Apple fans vil betyde, at de skal smide et par tusind mere for at få den nye iPhone Edition.

Så noget tyder på, at Apple er seriøse, når de siger, at denne mobil simpelthen er unik i forhold til sine forgængere. Et andet bud er, at de bare forsøger at lokke endnu flere penge ud af vores lommer.

Navneskiftet rejser også spørgsmålet, hvad Apple vil kalde sin næste mobil i rækken, der kommer efter iPhone Edition. Vi gætter: iPhone Edition 2?

 


Det skal dog lige siges for en god ordens skyld, at disse ændringer og forudsigelser ikke er blevet officielt bekræftet endnu, så måske kommer den nye mobil bare til at have sit vanlige navn.


Warning: A non-numeric value encountered in /var/www/hjemmelavet-sushi.dk/gadgetdanmark.dk/wp-content/themes/Newspaper/includes/wp_booster/td_block.php on line 1009

SVAR PÅ DETTE

Skriv kommentar her..
Indtast dit navn her