Har du en iPhone? Så er du ligesom rigtig mange andre danskere, der også elsker denne skønne mobil. Og det nyeste af det nye er naturligvis den helt nye iPhone 7. Men bare fordi Apple har en fancy ny telefon på hylderne betyder ikke nødvendigvis, at det er det rigtige for dig. Næ, men måske er den noget for dig og så er det jo også meget godt. Uanset hvad så bliver man jo nødt til at investere i cover til iphone 7, da den lige som mange af dens forgængere og er lidt skrøbelig, hvis man ender med at tabe den. Og lad os nu bare være ærlige – vi ender alle sammen med at tabe den før eller siden. Så hellere være på den sikre side, ik?

LÆS OGSÅ om gadgets til bilen.

Der findes uden tvivl et hav af forskellige iphone 7 covers, men du skal naturligvis vælge et der passer til både dine behov, men så sandeligt også din stil. Det skal både være flot og funktionelt. Det siger sig selv. Du kan prøve at se her, hvor der er link til udvalget af mange forskellige covers, som sikkert er noget for dig.

iPhone 7 – skuffer den?

Dem der har holdt øje med et radikalt redesign er blevet efterladt en smule skuffet. IPhone 7, der ramte detailhandlere tilbage i september, kan kun prale af mindre design opdateringer af sidste års model, i hvert fald visuelt. Dette vil med sikkerhed skuffe rigtig mange iphone-elskere for hvorfor købe en ny telefon, når dine venner ikke vil bemærke det? Men en af de fede ting er dog, at den nu kan holde til at du taber den ned i wc’et, hvilket rigtig mange gør.

Ja, iPhone 6S havde måske allerede kopieret udformningen af iPhone 6, men hvad så? Det er stadig en af de flotteste smartphones til rådighed i dag. Ved at bygge videre på dette, har iPhone 7 taget en designklassiker og gjort det netop lidt mere lokkende. Så du skal da selvfølgelig have den.

Læs også om: VR briller, hørebøffer, cool gadgets og e cigaretter.

 

ANNONCE


Warning: A non-numeric value encountered in /var/www/hjemmelavet-sushi.dk/gadgetdanmark.dk/wp-content/themes/Newspaper/includes/wp_booster/td_block.php on line 1009

SVAR PÅ DETTE

Skriv kommentar her..
Indtast dit navn her