iPad beskyttelsesfilm

Næsten præcis et år efter Apple lancerede iPad 2, indkaldte de til et pressemøde, hvor de lancerede en ny iPad. Alle regnede naturligvis med, at iPad’en de skulle se var iPad 3, men sådan blev det ikke. Det var godt nok tredje generation af iPad, men i stedet for at kalde den for iPad 3, valgte Apple at navngive den for The New iPad. Apple begrundede valget med, at det ikke gav mening at blive ved med at kalde dem numre, hvilket de dog efterfølgende har ændret, da iPad 3 er blevet præsenteret.

Det nye i The New iPad

At kalde et produkt for “den nye” forpligter til, at der også er noget nyt ved den, og det er også tilfældet med The New iPad. En af de største ændringer findes i skærmen og processoren og at den er udstyret med den personlige assistent Siri, ligesom kameraet også er blevet opgraderet fra et 3MP til et 5 MP, hvilket gør det muligt at optage video i HD kvalitet.

LÆS OGSÅ: Derfor bør du købe en iPad mini

Uovertruffen Retina skærm

Et af de steder hvor The New iPad giver alle konkurrenterne og sine forgængere baghjul er med den ekceptkonelle Retina skærm, der har en opløsning på 2048 x 1536 pixels, hvilket er omtrent dobbelt så meget som sine forgængere. Den har 3.1 millioner pixels, hvilket til sammenligning er omkring 4 gange så mange som iPad 2 havde. Skærmen har desuden 264 ppi, (pixels per inch). Billedet på skærmen er med andre ord knivskarpt, hvilket gør den endnu mere egnet til at læse eller se film på. Og det er da også Retina skærmen der er den helt store forskel. Desværre er skærmen skrøbelig, så husk derfor at benytte et cover til din iPad 3.

Stærkere processor

Et andet sted hvor den nye iPad har modtaget en opgradering er i processoeren, der denne gang er en A5X dual-core, mens grafikprocessoren er opgraderet til en quad-core, og da det er denne der afvikler de fleste applikationer føles den nye iPad meget hurtigere end sine forgængere. Udover at processorerne er blevet stærkere, kommer den nye iPad også med en 1GB ram frem for de 512MB som iPad 2 var udstyret med. Dette gør den ikke overraskende markant hurtigere end sin forgænger.

LÆS OGSÅ: iPad Air

6 udgaver til 6 behov

The New iPad kan enten fås med 16, 32 eller 64GB hukommelse, alt efter om man vil bruge den til at have film, musik og billeder på, eller bruge den til at surf, streaming og lignende. Man kan også vælge om den skal være med eller uden 3G, hvilket afhænger af hvor man vil bruge den. Hvis den mest skal bruges i hjemme, hvor mange alligevel har trådløst internet, er merprisen for 3G ikke nødvendigvis pengene værd. Hvis man i forvejen har en iPhone, er det muligt at bruge denne som mobilt hotspot og dermed oprette internetforbindelse via telefonen.

Mere en halv million apps

Med den nye iPad er der naturligvis adgang til Apple’s appstore, hvor der er mere end 500.000 applikationer, hvilket gør det muligt at tilpasse sin iPad til lige præcis de behov man har, hvad enten det er til store grafiske illustrationer, underholdende spil, databaser eller til at følge aktiekurserne. Lige meget hvilken udgave man vælger er der rigeligt plads til alle de applikationer, man kunne ønske sig.

LÆS OGSÅ: Er iPad mini bedre

iPad 2 vs The New iPad

Hvis man i forvejen har en iPad 2, er der ikke den store grund til at fare ud og købe den nye iPad. Hvis man ser bort fra den fremragende skærm, er forskellen nemlig ikke så stort. Hvis man står og skal købe sin første iPad, er der dog ikke nogen tvivl om, at the nye iPad er et bedre produkt end iPad 2, og da forskellen i prisen er i den lille ende, kan det bedst svare sig at købe den nye.


Warning: A non-numeric value encountered in /var/www/hjemmelavet-sushi.dk/gadgetdanmark.dk/wp-content/themes/Newspaper/includes/wp_booster/td_block.php on line 1009

SVAR PÅ DETTE

Skriv kommentar her..
Indtast dit navn her