Her på GuyCode redaktionen er vi altid på jagt efter nutidens hotteste trends og moder til mænd. I dag skal vi se på nogle af de mere klassiske ting, som alle mænd bør have i deres klædeskab.

Så hvis du ikke kan finde dette i dit klædeskab lige nu, så er vi kede af det, men det er tid til at komme ud og investere.

1. Skjorte

Den første her på listen er en virkelig klassiker, som er svær at sno sig udenom, når man skal tale om de “gode gamle”.

Det er bare noget over skjorter til mænd, som får dem til at være mere maskuline. Du kan sige, hvad du vil, men en god skjorte kan altid gøre tricket!

Hvis du føler, at du mangler en opgradering, så kan du finde Skjorter til mænd hos Mr.dk.

 

2. Armbåndsur

Denne nummer to var også et let valg, som vi bare MÅTTE have med på denne liste. Er du enig?

Det er sådan set ligegyldigt om du vælger et sølv-, guld- eller andet ur. Du skal vælge det, som passer til din personlighed og din stil. Det vil se mest ægte og naturligt ud.

Der er næsten ikke noget værre end mænd, der forsøger sig med ure, der slet ikke passer til deres persona.

 

3. Fancy shoes

Det tredje must til din garderobe er naturligvis nogle helt klassiske og sorte sko. Jeg mener sådanne par, som du kan have på til bryllupper, fester, begravelser og alle sådanne ting, hvor du bliver nødt til at gøre lidt ekstra ud af dig selv.

Det behøver ikke koste en formue at være stilet og klassisk på den rette måde, hvis du spørger os her på redaktionen.

Du kan faktisk let finde et par pæne og stilede mørke sko til under eller omkring 1000 kroner. Og sådanne holder i mange år.


Warning: A non-numeric value encountered in /var/www/hjemmelavet-sushi.dk/gadgetdanmark.dk/wp-content/themes/Newspaper/includes/wp_booster/td_block.php on line 1009

SVAR PÅ DETTE

Skriv kommentar her..
Indtast dit navn her