Hvis du skal ud og rejse i længere tid i den nærmeste fremtid, så har vi her lavet en god guide til, hvilke ting som du bare MÅ have med på din tur for at få den bedst mulige oplevelse.

Dette indlæg har vi lavet med Zanzibar Højskolen, hvor du kan komme på 4 måneders ophold i dit sabbatår fyldt med nye oplevelser og nye venner, som du vil værdsætte resten af dit liv. Du kan læse mere på https://www.zanzibar-hojskolen.dk/.

1. Videodrone

Den første super seje gadget, som vi uden tvivl mener er et must på din tur, er: Drone der kan optage video.

Dette lyder måske lidt “outthere”, men overvej lige: Du skal ud og rejse i lang tid og kommer uden tvivl fordi nogle helt unikke steder, som er virkelig smukke.

Dette bliver du bare nødt til at forevige lidt mere specielt end bare ved at tage et normalt billede. Og det gode er, at de koster faktisk ikke en bondegård.

2. Walkie talkies

Denne ide nummer to virker måske lidt spøjs, da vi i dag skriver 2018 – men du skal tænke på, at de forhold, som vi har i DK ikke gælder overalt i verden.

Om det gælder dårlige forbindelser eller dyrere opkaldsrater/SMS-takster, så kan en walkie talkie altså redde dig i virkelig mange situationer med dine venner.

Desuden kan det også være lidt hyggeligt at have en walkie ved din side hele tiden, så du lige kan tjekke ind med dine venner.

3. Tablet

Den tredje ting, som du bare må have med, er en tablet. Denne er smart og let at bære, samt fungerer lidt ligesom en computer, men uden at veje ligeså meget.

Her kan du få et afbræk med Netflix, skrive eller chatte med dem derhjemme samt meget mere, hvor du gerne lige vil have en lidt større skærm.

Vi ønsker dig en dejlig rejse!


Warning: A non-numeric value encountered in /var/www/hjemmelavet-sushi.dk/gadgetdanmark.dk/wp-content/themes/Newspaper/includes/wp_booster/td_block.php on line 1009

SVAR PÅ DETTE

Skriv kommentar her..
Indtast dit navn her