Gadgets shoppen – Find de fedeste gadgets her

Her kan du se nogle af de mest populære og cool gadgets, som danskerne har anskaffet sig det seneste år.

gadgets
Candyfloss maskine
249,-
Se mere
VR briller, virtual reality
Virtual Reality briller
270,-
Se mere
airboard
Segboards
1559,-
se mere
gadgets
Fjernstyrede tanks 2-i-1
449,-
se mere
hørebøffer
Høretelefoner
629,-
se mere
gadgets
Håndformede stearinlys
199,-
se mere
gadgets
Panserglas til smartphones
Fra 29,-
Se mere
gadgets
Mini rejse barbermaskine
59,-
Se mere
gadgets
Powerbank m. solcelle: 8000mAh
179,-
Se mere
gadgets til mænd
USB blæser
99,-
Se mere
gadgets
Pistol Alarm - Skyd dit ur
239,-
Se mere
gadgets
Minikøleskab
479,-
Se mere
gadgets
Power Stone Bank
159,-
Se mere
e cigaret, el cigaret test
El cigaret (Se flere)
139,-
se mere
gadgets
Black Mask
34,5,-
Se mere
gadgets
Hælrulleskøjter
129,-
se mere

 

Velkommen til Gadgets shoppen!

Her kan du finde alle typer af gadgets, der passer til dine behov. Om du så skal bruge gaveideer eller leder efter cool gadgets til ham, hende eller børn. Uanset om du vil gøre din hverdag lettere eller bare have et sjovt nyt ”legetøj”, så finder du alt, hvad du skal bruge lige her.

Hos Gadget Danmark elsker vi alle gadgets og prøver personligt så mange, som vi overhovedet kan komme til. På denne måde er vi også bedst i stand til at tilbyde dig den bedste vejledning, inden du køber. Læs artikler om gadgets her og se også vores tests.

Gadgets er det nye sort

Populariteten af gadgets har været stødt stigende de seneste mange år og vi oplever en større og større efterspørgsel på de sjove og finurlige produkter. I takt med den stigende interesse bliver der naturligvis opfundet og produceret flere og flere nye forskellige cool gadgets hele tiden. Hele industrien er inde i en rivende udvikling, der hver dag arbejder på at føre ideer ud i livet. Fremtiden inden for gadgets er spændende og med sikkerhed noget der kommer til at bringe mange nye fede opfindelser med sig. Hvem ved, hvad der bliver opfundet i morgen, som måske både kan gøre din hverdag sjovere og samtidig lettere?

cool gadgets


Cool gadgets til ham

Inde i enhver mand er et lille dreng. En dreng der elsker legetøj. Den følelse forsvinder ikke med alderen, men legetøjet kan til gengæld godt ændre sig lidt. Det kan selvfølgelig være svært at definere deciderede “mande” eller “kvinde” gadgets, men rent statistisk set (ud fra salgstal) kan vi se, at typiske gadgets til mænd er noget der er i stil med:

skaermbillede-2016-10-01-kl-14-21-06                     skaermbillede-2016-10-01-kl-14-20-27                     skaermbillede-2016-10-01-kl-14-20-02

Mini køleskab                                     Hotdog maskine                                  Virtual reality briller

 

Virtual reality er kommet for at blive. Denne nye teknologi giver alle muligheden for større indlevelse i film og spil. Det er en hel unik følelse at blive lukket ind i et andet univers for en stund. Oplev det selv med disse VR briller, der med sikkerhed vil imponere alle, der benytter dem. Læs mere om VR briller.

Hotdog maskine er en framragende gave til alle fyre, der bor alene eller sammen med nogle venner. En sand mandegave, der også kunne fungere godt som gave til en fyr du kender. Lav dejlige hotdogs på ingen tid med denne maskine og nyd hvor lækkert og nemt det pludselig er at lave aftensmad. Især hvis du ikke orker at gå i gang med de store gryder.

Mini køleskab er en sindssyg smart gadget – især hvis du har dit eget værelse og ikke gider gå helt ud i køkkenet for at hente nye forsyninger. Med dette lille køleskab er du sikret mod at skulle rejse dig, lige mens du er i gang med et spil eller hygger med vennerne.

Hvilken gadget som du eller ham du kender vil foretrække kommer selvfølgelig helt an på personlighed. Er det mest interessant med et nyt stykke elektrisk legetøj? Eller er det mere noget til at gøre hverdagsaktiviteter lettere, som er relevant? Måske skal den nye cool gadget have en udelukkende underholdningsfaktor. Om det er det ene eller andet der rykker kan sådan set være underordnet – så længe den valgte gadget er sjov for brugeren at benytte.

cool gadgets


Sjove gadgets til hende

Der er ingen regler for hvad der er gadgets for hende eller ham, men de gadgets som kvinder typisk køber er:

gadgets                     gadgets                     gadgets

 

Panserglas til iPhone                   Sovemaske med hovedtelefoner                  Powerbank

 

Powerbank er et absolut must, hvis du har en smartphone. Alle har prøvet, at mobilen pludselig går død på irriterende tidspunkter. Eksempelvis under en sen bytur, hvor man har allermest brug for den og et lift hjem. Undgå dette i fremtiden med en powerbank i lommen. Fordelen ved denne models ultra tynde design er, at den er let og handy at have med alle steder. Vær forberedt og hav altid en opladning ved hånden.

Sovemaske med hovedtelefoner er et fantastisk produkt til alle, der godt kan lide at falde i søvn mens der kører musik. Det er også en stor fordel, hvis du skal have en hurtig eftermiddagslur, så du er frisk senere. Masken sikrer, at du har mørke og så kan du ellers sætte en afslappende spilleliste på og slappe af.

Panserglas til iPhones er altid en god investering, hvis du vil passe på din mobil. Uanset om du gør alt hvad du kan for at beskytte din mobil, kan du aldrig vide om andre taber den eller slår den ud af hånden på dig ved en fejl. Derfor er denne skærmbeskytter den ultimative ting at udsmykke din iPhone med.

Det stærke glas fungerer som et beskyttende lag over din skærm og sikrer, at den nærmest er umulig at smadre. Du kan helt selv montere dit panserglas let på din iPhone. Sammen med glasset følger en pudseklud, så du altid kan holde din skærm ren. Det er også vigtigt, at du pudser skærmen, inden du sætter glasset på din mobil.

Et godt tip, når du skal vælge en ny gadget: Det vigtigste er at tænke på, hvem der skal bruge den. Hvis det er dig selv, kan det jo være nemt at finde ud af om en bestemt ting, er noget for dig. Men hvis du leder efter cool gadgets til en veninde for eksempel, kan du måske være lidt i tvivl om hun lige vil kunne lide den ene ting mere end den anden. I sidste ende er det din beslutning, så du må være dommer over, hvilken gadget det bliver. Et godt råd er dog at overveje nogle af de mest populære gadgets blandt kvinder, som vi herover har listet.


Sjove gadgets til børn

Når man skal vælge gadgets til børn, er det meget vigtigt at se på det sikkerhedsmæssige aspekt. Husk at spørge dig selv: ”Kan denne være farlig for et barn?” Selvom ingen af vores cool gadgets er ligefrem farlige, er der nogle ting, der ikke er beregnet til helt små børn. Derfor er det vigtigt at tænke sig godt om, inden man beslutter sig for at købe til et barn. Hvis du er i tvivl om gadgets, der er gode til børn kan du læse mere herunder.

3 populære gadgets til børn:

gadgets                     gadgets                    gadgets

Fjernstyrede tanks                            Mini slikautomat                                 Potty Piano

 

Med en mini slikautomat går du aldrig galt i byen. Alle børn elsker slik og de vil elske dette sjove stykke legetøj endnu mere. Gør det endnu sjovere at spise slik og forkæl et barn, der fortjener det.

Inviter en ven forbi og udfordr til en duel, hvor kun én af jeres tanks kan vinde. Grib hver jeres controller, sigt og skyd mod hinanden. Det er et super sjovt spil, som også voksne kan spille med deres børn.

Lær at spille klaver, mens du er på toilettet. Børn elsker denne gadget, da det gør det mere interessant at gå på toilettet. Mange børn vil ikke ødelægge en god og hyggelig legestund med en tur på wc, men med dette klaver på gulvet, er dette ikke længere et problem.


Cool gadgets til festen

Mangler du tilbehør, der kan pifte enhver fest op? Så er en gadget der passer til festlige lejligheder måske lige, hvad du søger. Der findes nemlig et utal af sjove ting, som du kan have med til den næste fest eller opvarmning, som du skal til. Bliv aftenens helt med en sand feststarter. Herunder kan du se vores bud på cool gadgets, der passer til din næste fest.

gadgets

Mini øl-bong

Med en mini øl-bong kan I hurtigt få gang i festen og få nedlagt nogle øl eller andre drikkevarer. Den er samtidig meget nem at have med, da den ikke fylder meget i lommen. Så hvad venter du på – sæt gang i festen nu.

I shot roulette kan ingen føle sig sikre, da der er ligestor chance for, at alle taber hver runde. Hvis dit tal bliver valgt, så skal du bunde et shot eller hvad I bestemmer, at reglerne skal være. Sæt festen godt i gang med et sjovt og underholdende festspil for alle. FIND DET HER>>

Alle kender ludo. Men har du prøvet drukludo? Hvis ikke, så er det bare med at komme i gang. I dette spil gælder det om ikke at blive slået hjem, mens du sørger for, at dine venner får nedlagt nogle genstande. Det er super sjovt. Læs mere her.

Spin the shot er et meget klassisk ”dreje og drik spil”. Hvis pilen peger på dig, skal du bunde det shot, der er blevet fyldt op. Så sørg for at dreje ordentligt ellers kan det hurtigt ende galt for dig selv. Dette spil vil med sikkerhed skabe en god stemning til alle fester.


Gaveideer – hvilken gadget skal jeg give?

Dette kommer naturligvis an på, hvem du skal give gaven. En god gavegadget skal kunne imponere samt underholde modtageren. Det kommer selvfølgelig også an på budget samt anledning. En gave til en polterabend kan være en del anderledes end en gave til ens lille fætter. Derfor kan det være svært at beskrive den ultimative gaveide, da dette ikke findes. Alt handler om modtageren. Men der er også nogle gadgets, der bare falder i god jord, nærmest uanset hvem der modtager dem.

Herunder kan du se vores forslag til gode gaveideer:

Flyvende vækkeur

Candyfloss maskine

Sorbetmaskine

Hørebøffer

USB stik til iPhone


Festival gadgets

Når det er tid til festival er det samtidig tid til en masse sjov og ballade. Her kan nye gadgets og sjove legetøj være en god ide for at holde gang i festen.

 

– E cigaret

Kæmpe højtaler

Powerbank


Pakkeleg

Når julen nærmere sig, er det ensbetydende med mange julefrokoster og andre sammenkomster, hvor der selvfølgelig skal være pakkeleg. Hertil bliver man nødt til at have en gave. Men i stedet for at dukke op med de samme kedelige og ubrugelige ting som altid, så har du chancen for at være lidt kreativ og sjov uden at skulle ofre for mange penge. Der findes nemlig mange cool gadgets, der er meget passende til pakkeleg. Herunder kan du se vores tre bud på gode pakkelegsgaver:

Forspilsterninger

Drikkebriller

Penispasta

USB stik


Adventsgaver

I december er det traditionen tro også tid til adventsgaver til børn og barnlige sjæle. Men i stedet for hvert år at have problemer med at finde på nogle gode gaver, kan du bare læse med her. For hvorfor begrænse sig selv, når man skal finde en god søndagsgave til dine børn. Glæd dem i stedet med cool gadgets, som de rent faktisk kan bruge til noget. Klik her og se gode bud.


Hvad er gadgets?

Man kan spore oprindelsen af ordet “gadget” helt tilbage til 1800-tallet. Mange påstår, at ordet blev opfundet, eftersom virksomheden bag Frihedsgudinden hed Gaget, Gauthier & Cie. De lavede små versioner af monumentet, som de opkaldte efter deres firmanavn – disse blev kendt som ”gadgets”. Andre mener, at ordet stammer fra det franske ord ”gachette”, der er et lille værktøj eller en slags tilbehør.

Skal vi teste en gadget for dig, inden du køber?

Har du nogle gadgets som du gerne vil have, at vi tester på dine vegne, så kontakt os. Vi vil meget gerne lave videoer og tutorials, hvor vi viser jer nye, spændende gadgets og bedømmer dem. Derfor skal du være meget velkommen til at skrive til os, inden du selv går ud og bruger penge på en gadget. Vi lover naturligvis at komme med en helt neutral bedømmelse, der ikke forsøger at skabe et unaturligt, positivt billede af samtlige gadgets. Vores vision er nemlig kun at fremme gode gadgets, så vores læsere bliver tilfredse og kun investerer deres penge i ordentlige produkter. Der findes intet værre end at have glædet sig til at modtage en ny ting, men så viser det sig at være en kæmpe skuffelse, når man får det ud af den fine indpakning. Så vi ønsker kun alle vores læsere det bedste, og dermed også kun de allerbedste produkter til hver en tid.

Det kan selvfølgelig være svært at definere de mest populære gadgets, da der hele tiden kommer nye og dermed også nye bestsellers. Men i vores ovenstående liste har vi i hvert fald gjort det overskueligt for dig, hvilke gadgets som mange danskere køber. Tjek den og lad os høre hvad I synes.

Tak fordi du har valgt at bruge GadgetDanmark til at finde frem til den rette gadget eller de rette gadgets. Du er til hver en tid velkommen til at skrive til os med ris eller ros samt andre kommentarer. Vi tager imod alle henvendelser og svarer så hurtigt vi kan. Se også hjemmelavet sushi og konfirmationssko.