Overvågningskamera

Hvis du går og leder efter de overvågningskamera, der er bedst i test, så er du landet det helt rette sted. Her kan du let få overblikket og læse mere om, hvad du bør tænke over, inden du køber et overvågningskamera til din bolig.

De 3 bedste overvågningskamera

Overvågningskamera bedst i test1. plads 4MP Fuld HD dome sikkerhedskamera1.999,-Vinder fordi:
- Høj kvalitet til god pris
- Kan anvendes både inde og ude
- Har infrarødt lys til mørke
Læs mere her.
Overvågningskamera bedst i test2. plads
4MP HD kamera PoE
2.499,-- Kan overvåges fra computer & smartphone
- LAN-tilslutning
- Nightvision
- Vandtæt
Læs mere her.
Overvågningskamera bedst i test3. plads
SafeHome Trådløst IP kamera indendørs
799,--Kameraet kan sættes op til WIFI trådløst.
- Overvåg via mobil app
Læs mere her.

Hvad er reglerne?

Der er helt klare regler på området inden for overvågning: Du må kun filme på din egen private grund. Det er ulovligt at filme veje med offentligt adgang.

Køb ikke bare det billigste overvågningskamera

Udvalget af forskellige overvågningskamera er kæmpe, og det kan være nemt at fare vild. Der er desuden heller ikke nogen tvivl om, at man skal passe meget på ikke at lade sig narre, når man er på udkig efter et overvågningskamera. Dette understreger Steven Møller, som er ejer af sikkerhedsshoppen sevecu.dk.

Da vi tog en snak med ham vedrørende vigtige elementer, som forbrugere bør være opmærksomme på, inden de går ud og investerer i kameraovervågning, havde han følgende kommentar:

“Noget af det vigtigste man skal huske på, inden man anskaffer sig videoovervågning er, at man ikke må lade sig lokke af de meget meget lave priser, som nogen webbutikker skilter med.

Man kan nemlig risikere at blive slemt skuffet, da man lidt kan komme til at købe katten i sækken. Nogle af de mest uheldige ting, som man kan komme ud for ved at købe de helt billige Kina-kameraer er:

  • Softwaren er typisk meget dårligt skrevet, og virker ugennemtænkt
  • Programmet til app’en køre ustabilt
  • Du kan ikke logge på dine kameraer, når du har lyst
  • P2P virker ikke, og man skal derfor rode med port forwarding mv.
  • Kameraet fungerer ikke i mørke, eller viser meget ringe natbilleder
  • Der kan trænge fugt ind i kameraet
  • Levetiden er alt fra 4 måneder og flere år (hvis man er heldig)

Derfor anbefaler jeg klart, at man holder sig til de kendte mærker for at undgå ubehagelige overraskelser. Af kendte mærker kan jeg bl.a. nævne Dahua, Hikvision, Sony, Axis, Bosch, Siemens og Abus.”

Mange danskere vælger hvert år at investere i lidt for billige overvågningskameraer og de ender for det mest altid med at fortryde det. Derfor bør du heller ikke spare på dette område. Det er trods alt din familie og din egen sikkerhed, det drejer sig om.

Overvågningskameraet der er bedst i test

Er du enig i vores test af overvågningskameraer? Har du andre favoritter? Du er velkommen til at skrive til os eller kommenterer herunder, hvis du har tilføjelser til denne artikel.

LÆS OGSÅ: Billig drone test


Warning: A non-numeric value encountered in /var/www/hjemmelavet-sushi.dk/gadgetdanmark.dk/wp-content/themes/Newspaper/includes/wp_booster/td_block.php on line 1009

SVAR PÅ DETTE

Skriv kommentar her..
Indtast dit navn her